30 EDICIONS D'ESPECTACLES

El Festival Al Carrer de Viladecans potencia els espectacles circenses en la seva 30a edició

El certamen tornarà a la ciutat els dies 5, 6 i 7 de juliol i comptarà amb la participació de 39 companyies locals, nacionals i internacionals

Totes elles oferiran durant tres dies un total de 80 actuacions, que inclouran espectacles de dansa, música i circ per a tots els públics

cia-toti-toronell-dioptries

cia-toti-toronell-dioptries

2
Es llegeix en minuts

El Festival Al Carrer de Viladecans, la cita més cultural i festiva de la ciutat del Baix Llobregat, celebra els dies 5, 6 i 7 de juliol la seva 30a edició, que comptarà amb la participació de 39 companyies, quatre de les quals locals, que oferiran 80 actuacions de música, dansa i circ en tres intensos dies d’activitat artística.

Els carrers de la ciutat tornaran a omplir-se amb la tradicional oferta d’actuacions que ofereix el certamen, que, com és habitual, farà un repàs per tota mena de gèneres i formats, oferint des d’instal·lacions lúdiques fins a espectacles de dansa, passant per piromusicals o números circenses, que aquest any tindran un protagonisme molt destacat.

En aquesta 30a edició, presentaran les seves propostes una àmplia varietat de companyies catalanes, entre les quals hi haurà la Cia. Toti Toronell, que presentarà el seu nou espectacle de circ ‘Dioptries’, o Cascai Teatre, amb l’inconfusible segell de Marcel Tomàs i ‘El comediante’, on el showman mostra totes les seves facetes escèniques.

En l’apartat musical destaca la proposta Bàcum i Brincadeira, una batucada amb la llum com a gran protagonista, així com l’animació familiar de Sidral Brass Band i ‘Clap!’, la música itinerant de ZEBRASS Marching Band o Landry el Rumbero amb ‘Eres especial’, en la programació per a tots els públics.

Els més petits podran disfrutar de la festa amb les instal·lacions lúdiques de Minimons, amb ‘Un teatre al jardí’ o amb l’‘Espai Munta Titella’ de Galiot Teatre, així com amb algunes propostes sorprenents com l’elefant ‘Hathi’ del Centre de Titelles de Lleida o els ‘Hippos’ ballarins de Zum Zum Teatre.

Companyies locals, nacionals i internacionals

En la resta de la programació dos xous arribats de la Comunitat Valenciana, amb les companyies Fil d’Arena i Visitants com a protagonistes, que presentaran els seus espectacles ‘Salt’ i ‘Olea’. També hi seran presents dos clàssics del Festival Al Carrer procedents del País Basc; Markeliñe i Trapu Zaharra.

En l’apartat internacional, el certamen comptarà amb la presència de companyies procedents de França, Itàlia i Kenya, que presenten espectacles de circ i dansa.

Notícies relacionades

A més, i com també és habitual, les companyies de Viladecans tindran el seu espai al festival, amb la presència de Street Style, la visió trencadora de la lírica de Modus Operandi, Le Danse i un nou projecte jove de la mà de Pina Bausch, que ompliran el carrer de Sant Joan de talent local.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Circ Música