CONCERT TEATRALITZAT

Love of Lesbian estrena gira a Viladecans amb totes les entrades esgotades

La banda delectarà aquest dijous el públic del Teatre Atrium amb un 'Espejos i espejismos' en forma de concert teatralitzat

conciertos-spotify

conciertos-spotify

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’èxit que va tenir el seu concert a la platja del Bogatell durant les festes de la Mercè del mes passat, la banda Love of Lesbian aterra aquest dijous 11 d’octubre al Teatre Atrium de Viladecans per delectar el públic amb el seu espectacle ‘Espejos y espejismos’ (E&E).

A mig camí entre el musical i el teatre, aquest ‘concert teatralitzat’ que va néixer –tot i que diferent– ja fa uns quants anys, torna per petició popular i renovat amb una nova gira dels de Sant Vicenç dels Horts, que estrenaran a la ciutat llobregatina.

La nova posada en escena de ‘E&E’, reactualitzada i amb la incorporació d’alguns temes antics de la banda, conservarà l’essència màgica i minimalista firma de Guillem Albà, encarregat de la posada en escena.

El grup, a qui posa veu Santi Balmes, va commemorar al juny el seu 20è aniversari amb un gran concert al Liceu barceloní. Dues dècades sobre els escenaris amb grans ‘hits’, com ‘1999’, ‘Maniobras de escapismo’ o ‘Planeador’, que sonaran aquest dijous en un Atrium ple fins a la bandera, amb un ‘sold out’ que augura una gira exitosa.

Notícies relacionades

El concert de Love of Lesbian és una de les apostes per a aquesta tardor del teatre municipal de Viladecans, que ofereix una àmplia programació de concerts, espectacles i representacions fins a finals d’any.

Més notícies de Viladecans Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA