Accessibilitat

Viladecans The Style Outlets, únic centre outlet amb certificat d'accessibilitat DIGA

L'entitat reconeix el nivell d'excel·lència d'accessibilitat amb diversos punts adaptats des de la via pública i des de l'aparcament

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Neinver, companyia espanyola especialitzada en inversió, desenvolupament i gestió d'actius immobiliaris, segon operador de centres oultet a Europa i el primer a Espanya, obté el certificat Distintiu Indicador del Grau d'Accessibilitat (DIGA) pel Viladecans The Style Outlets, atorgat per la Fundació Shangri-La i certificat per l'organisme internacional IMQ.

Amb aquesta distinció, l'entitat reconeix el nivell d'excel·lència en accessibilitat del centre, que es converteix en el primer centre comercial de Barcelona amb una qualificació de 5 estrelles i el primer centre outlet d'Espanya amb el certificat DIGA.

En el cas de Viladecans The Style Outlets, la Fundació Shangri-La ha valorat les prestacions en els accessos del centre, amb diversos punts accessibles tant des de la via pública com des de la zona d'aparcaments.

De la mateixa manera, l'entitat també ha destacat la senyalització adaptada i tàctil al punt d'informació, que disposa de personal per sol·licitar ajuda per als usuaris, i la dotació de cabines de serveis accessibles.

La Fundació Shangri-La també ha reconegut els itineraris que permeten el trànsit de persones usuàries de cadira de rodes per tot el centre i la presència d'un recinte familiar amb zona de lactància, canviadors i office dissenyats per a persones amb discapacitat.

La Fundació Shangri-La és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la difusió i foment de l'accessibilitat. Per això ha creat el sistema DIGA, que acredita de manera objectiva i fiable fins a cinc nivells d'excel·lència d'accessibilitat en establiments i serveis, avaluant el conjunt d'estructures físiques, funcionals i virtuals.  

Notícies relacionades

“Aquest reconeixement reforça l'aposta de Neinver per la certificació del seu portafolis per incrementar la vida i el valor a llarg termini dels actius i confirma el centre de Viladecans The Style Outlets com un referent en la gestió sostenible”, asseguren des de la companyia.

Més notícies de Viladecans