Dispositiu especial

Viladecans incrementa la seguretat als carrers per la campanya de Nadal

Mossos d'Esquadra i policia local posen en marxa l'Operatiu Grèvol per prevenir fets delictius com furts i robatoris

La Policia Local de Viladecans, els Mossos i els regidors Anselmo Sánchez i Carme Gimeno fan una ronda informativa per diferents establiments de la ciutat.

La Policia Local de Viladecans, els Mossos i els regidors Anselmo Sánchez i Carme Gimeno fan una ronda informativa per diferents establiments de la ciutat. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Viladecans posen en marxa, amb motiu de la campanya nadalenca, l'Operatiu Estacional Grèvol per incrementar la seguretat als carrers més comercials i els polígons industrials. Aquest programa es desenvolupa a Catalunya i té com a objectiu prevenir fets delictius, especialment furts i robatoris.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Relació amb la Comunitat, Anselmo Sánchez, destaca que "en els últims anys, l'operació Grèvol ha donat uns resultats òptims. El reforç de la presència d'agents, tant de Mossos com de la Policia Local, als carrers comercials en aquestes dates ha garantit la seguretat de comerciants i clients”.

“Ens complau activar la campanya un any més; sempre s'ha rebut una bona resposta per part de venedors, compradors, vianants i veïns i ens ha ajudat a mantenir els índexs de delinqüència molt baixos. La Policia ajuda, en aquestes dates, perquè es puguin fer les compres en pau i que tots puguem disfrutar de les festes sense disgustos", assegura Sánchez.

També la regidora de Comerç i Turisme, Carmen Gimeno, valora positivament l'Operatiu Grèvol perquè "la Policia Local i els Mossos fan un important treball tant de prevenció com de vigilància. Els comerciants reben de molt bon grau la informació dels agents, que els posen al corrent de les noves tècniques de robatori que estan utilitzant els lladres a les botigues, o de com distingir els bitllets falsos, entre altres informacions”.

“A més, els venedors disposen d'un contacte telefònic directe amb els agents de les patrulles, cosa que afavoreix la rapidesa de les possibles intervencions. Això dona molta seguretat i pensem que dissuadeix els possibles lladres", remarca Gimeno.

Notícies relacionades

Com en anys anteriors, l'Operatiu Grèvol s'allargarà fins als primers dies de rebaixes.

Més notícies de Viladecans