innovació

Viladecans fomenta la creació de startups de distribució agroalimentària sostenible

Food&IoT busca donar resposta als reptes de les empreses del sector alimentació

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

L'Internet de les coses i la indústria agroalimentària s'uneixen al programa Food&IoT de Viladecans per explorar oportunitats d'innovació i emprenedoria en la distribució sostenible. A la formació, iniciada recentment, hi participen 35 persones.

“És una evidencia de l'estratègia que ha seguit la ciutat els últims anys, que és incloure la diversitat. I amb diversitat no ens referim només a empreses, serveis o capacitat productiva, sinó també a agricultura i a la sinèrgia que es pot produir entre la tecnologia i sectors aparentment tradicionals com aquest. Això dona unes oportunitats d'innovació, de generació de noves oportunitats de negoci i, sobretot, de posada en valor del nostre espai agrícola a la ciutat i al Delta”, explica Carles Ruiz, alcalde de Viladecans.

A més de l'Ajuntament, el programa també està organitzat per Mercabarna, La Salle Technova i la UPC a més de la col·laboració i suport d'altres entitats.

Notícies relacionades

El programa s'allargarà fins a finals de maig i inclou el desenvolupament d'un projecte orientat a la creació d'una startup que doni resposta als reptes de les empreses del sector de l'alimentació.

Més notícies de Viladecans