Atrium Teatre

Mayumana estrena 'Rumba!' a Viladecans

Les cançons d'Estopa posen la banda sonora i el fil conductor al primer espectacle amb història del grup

estopa-mayumana2

estopa-mayumana2

1
Es llegeix en minuts

Mayumana escull l'Atrium de Viladecans, el seu nou espectacle en el que per primera vegada, i acompanyat de les cançons d'Estopa, narra una història, afegint una nova dimensió al seu reconeixement internacional com a grup de referència en el llenguatge rítmic i visual.

En aquest context, a través del llenguatge únic de Mayumana, ‘Rumba!’ narra la història de dues famílies que viuen enfrontades al mateix barri. Enmig del seu odi i disputes neix un idili inesperat que desencadenarà el conflicte.

Les cançons d'Estopa, incluent-hi ‘Míriam, un tema mai gravat, aporten la banda sonora i el fil conductor d'un espectacle “desbordant, interpretat per un extraordinari elenc d'artistes que canten, ballen i toquen per generar el miracle rítmic i visual que distingeix tots els espectacles de Mayumana,  ja disfrutats a Espanya per més d'1.500.000 d'espectadors des del seu debut al nostre país el 2001”, asseguren des de la productora.

Aquest espectacle s'estrena per primera vegada a l'Atrium de Viladecans per desig exprès de Mayumana i d'Estopa com a homenatge i reconeixement als seus orígens artístics, amb sis funcions exclusives entre el 6 i el 10 de desembre.

Notícies relacionades

Posteriorment arribarà al Teatre Rialto a la Gran Vía de Madrid, a partir del 12 de gener, on es quedarà tota la temporada 2017, abans d'iniciar la seva gira internacional.

Més notícies de Viladecans a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Estopa Musicals