ARTS DE CALLE

El 27è Festival al Carrer de Viladecans dóna suport als espectacles emergents

Teatre, circ, humor, percussió i pirotècnia ompliran els carrers de la ciutat entre l'1 i el 3 de juliol

teatre

teatre

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

El Festival al Carrer de Viladecans arriba a la seva 27a edició per tornar a omplir els carrers de la ciutat amb una oferta d'arts de carrer variada i interessant. Així, el certamen, que se celebrarà entre l'1 i el 3 de juliol i aquest any busca donar suport a espectacles emergents, presentarà la coproducció de tres propostes de diferents disciplines artístiques.

D'aquesta manera, Central del Circ aportarà la disciplina del circ. D'entre les seves residències artístiques ‘En fabricació’, l'espectacle escollit per al Festival al Carrer de Viladecans és ‘Circant’, de la companyia Cuncurulla. “Una proposta que respira Mediterrani i que es deixa portar pel vent de la Tramuntana”, expliquen els organitzadors.

Per la seva part, la Industrial Teatrera posarà la nota d'humor amb l'estrena a Catalunya del seu nou espectacle de clown ‘Nàufrags’, un homenatge als petits naufragis de la vida quotidiana.

Notícies relacionades

Per últim, la companyia Deabru Beltzak, que ja ha participat en altres edicions del Festival al Carrer, celebra el seu 20è aniversari amb un espectacle ple d'innovacions. Així, en ‘El seu à Feu’, sense perdre l'esperit que ha marcat la seva trajectòria, aposta per una posada en escena impactant que combina la percussió i la pirotècnia per sorprendre el públic i fer-lo partícip.

Més notícies de Viladecans