PlayStation

‘God of War Ragnarök’: nom oficial i primer vídeo amb imatges de joc

‘God of War Ragnarök’: nom oficial i primer vídeo amb imatges de joc

Elsotanoperdido

1
Es llegeix en minuts

Finalment va arribar un dels vídeos més esperats de l’any per a la comunitat de jugadors PlayStation i ha sigut durant el PlayStation Showcase en què s’han estrenat les primeres imatges en moviment de ‘God of War Ragnarök’, entrega que donarà continuació a la història de Kratos i el seu fill Atreus proporcionant-los una altra èpica aventura en què embarcar-se.

Al tràiler és possible anticipar-se a algunes de les noves àrees de les terres nòrdiques que s’exploraran en el joc, llocs que anteriorment eren inaccessibles. De fet, els esdeveniments tenen lloc uns anys després de ‘God of War’ (2018), el que significa que podrem seguir de prop el creixement d’Atreus, que s’enfrontarà a nous desafiaments al costat de Kratos.

També podem fer-nos una lleugera idea de qui intentarà complicar-li la vida al bo de Kratos: Freya, anteriorment aliada, estarà aquest cop del costat oposat dels interessos del nostre personatge. A més, també es va mostrar Thor, conegut com el «Carnicer Maleït Més Gran dels Nou Regnes», com el descriu Mimir, que també és present en aquesta nova aventura.

El paper de Loki

Notícies relacionades

«Atreus és enormement curiós. Com la majoria dels joves només vol entendre qui és. En aquest cas, vol entendre qui podria ser. El misteriós paper de Loki en el conflicte que s’acosta és una cosa que Atreus no pot ignorar. Vol mantenir la seva família sana i estàlvia, però tampoc es vol quedar al marge i no fer res mentre el conflicte consumeix els Nou Regnes. Kratos, atabalat pels seus errors passats, vol estalviar-li a Atreus les sagnants lliçons que va aprendre del seu conflicte amb els déus. Vol mantenir el seu fill sa i estalvi i el seu enfrontament amb Baldur ha confirmat la seva creença que només la tragèdia pot provenir dels enfrontaments amb els altres Aesir», comenta Grace Orlady, gerent de la comunitat Santa Monica Studio en relació amb l’argument de la pròxima entrega.

‘God of War Ragnarök’ sortirà el 2022 per a PlayStation 4 i PlayStation 5.

Temes:

Videojocs