Videojocs

The Last of Us Part II guanya el Game Award al millor joc del 2020

Among Us i Hades van aconseguir dos guardons cada un, i l’organització espanyola G2 Esports es va emportar el de millor equip

the-last-of-us-state-of-play-screen-08-ps4-us-24sep19

the-last-of-us-state-of-play-screen-08-ps4-us-24sep19

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

The Last of Us Part II, desenvolupat per Naughty Dog i publicat per Sony Interactive Entertainment, va guanyar aquest dijous el premi al millor videojoc de l’any a la gala The Game Awards celebrada de forma virtual a causa de la pandèmia de Covid-19, informa EFE.

La segona part de The Last of Us va aconseguir imposar-se a la resta de títols que competien pel màxim guardó, Animal Crossing: New Horizons, Doom Eternal, Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima i Hades.

Quant al millor joc per a mòbil, el guanyador va ser Among Us, dels nord-americans Innersloth, en què els jugadors es divideixen en impostors i detectius i que va superar Call of Duty Mobile, Genshin Impact, Legens of Runeterra i Pokémon Cafe Mix.

Hades, de Supergiant Games, es va emportar el premi a millor joc d’acció, i va superar la resta de títols que competien en aquesta categoria: Doom Eternal, Half-Life: Alyx, Nioh 2 i Streets of Rage 4.

En la categoria de millor joc de lluita el vencedor va ser Mortal Kombat 11 Ultimate, desenvolupat per NetherRealm Studios i publicat per Warner Bros. Interactive Entertainment, que es va imposar a Granblue Fantasy: Versus, Street Fighter V: Champion Edition, One Punch Man: A Hero Nobody Knows i Under Night In-Birth.

El guardó a millor joc de curses o esports va ser per als patinadors de Tony Hawk’s Pro Skater 1 +2, que va superar clàssics del motor, el futbol i el bàsquet com Dirt 5, F1 2020, FIFA 21 i NBA 2K21.

El premi al millor joc independent també va recaure en Hades, que competia contra Carrion, Fall Guys: Ultimate Knockout, Spelunky 2 i Spiritfarer.

Among Us va repetir premi al proclamar-se també campió en la categoria de multijugador, en la qual competia contra Animal Crossing: New Horizons, Call of Duty: Warzone, Fall Guys: Ultimate Knockout i Valorant.

La de dijous va ser la setena edició dels The Game Awards, considerats els Oscars de la indústria de l’oci digital i hereus dels Spike Video Game Awards (2003-2013), que també premiaven en diferents categories els millors videojocs de l’any.

Al marge dels premis específics per a videojocs, l’equip espanyol G2 Esports va repetir corona aquest dijous com a millor equip d’esports 2020 –un títol que ja va guanyar l’any passat–, a l’imposar-se a altres equips de prestigi com Damwon Gaming, Dallas Empire, San Francisco Shock i Team Secret.

Notícies relacionades

La categoria de millor entrenador també va repetir guanyador i va tornar a reconèixer Danny ‘Zonic’ Sørensen, d’Astralis, que es va imposar a Dae-Hee ‘Crusty’ Park, Fabian ‘Grabbz’ Lohmann, Lee ‘Zefa’ Jae-Min i Raymond ‘Rambo’ Lussier.

El premi de millor jugador el va guanyar el coreà Heo ‘Showmaker’ Su, que s’ha forjat un nom jugant a League of Legends, i que es va imposar a Ian ‘Crimsix’ Porter, Kim ‘Canyon’ Geon-Bu, Anthony ‘Shotzzy’ Cuevas-Castro i Matthieu ‘Zywo’ Herbaut.

Temes:

Videojocs