Treball en Barcelona

Etalentum obre una nova oficina a l’Hospitalet de Llobregat

L’empresa de selecció de personal segueix apostant per la proximitat i continua el seu procés d’expansió

Etalentum obre una nova oficina a l’Hospitalet de Llobregat

ETALENTUM

1
Es llegeix en minuts

L’empresa de selecció de personal número u en oficines a Espanya, Etalentum, consolida encara més la seva presència a la província de Barcelona a l’obrir una nova oficina a l’Hospitalet de Llobregat i apostar per la seva oferta de proximitat que la caracteritza. La seva aposta per la innovació i les noves tecnologies la converteix en una de les empreses pioneres a aplicar la intel·ligència artificial en els processos de selecció. De fet, ha sigut pionera a realitzar aquests processos en remot.

La xarxa actualment disposa de 35 punts repartits per tot el país i vuit els ha obert durant l’últim any. L’empresa es dedica exclusivament al ‘headhunting’ de càrrecs intermedis, directius i perfils altament especialitzats. L’empresa és experta en la recerca de professionals en l’àmbit comercial, financer i tècnic.

Projecte Etalentum

L’èxit del projecte Etalentum s’explica principalment per:

  • La seva ànima tecnològica, que utilitza eines disruptives per buscar la màxima eficiència i eficàcia.

  • L’enfocament a sectors estratègics com la IT, la logística, les ciències de la vida...

  • El ‘headhunting’ de proximitat, que, juntament amb la implementació de la tecnologia, suposa una gran aportació de valor per al teixit empresarial local.

El 2022, Etalentum va obrir noves oficines a: Tudela, Sevilla, Pamplona, Madrid (sud-est), València, Sant Joan Despí, Reus i Saragossa. Aquest any va començar per Eibar, Granollers i Mollet, i continua amb la que presenta avui, però amb la previsió d’expandir-se a més ciutats.

 

Per a més informació de les oficines d’Etalentum:

Lucila Ibichian Etalentum l’Hospitalet de Llobregat

Rambla de la Marina, 456, planta 2

Notícies relacionades

08907

934.249.657

Temes:

Ocupació