Treball en Barcelona

Es necessiten urgentment repartidors/es de paqueteria per a incorporació immediata a Mollet del Vallès

Qualsevol persona interessada en aquests llocs de treball, pot enviar aquí mateix el seu currículum

Es necessiten urgentment repartidors/es de paqueteria per a incorporació immediata a Mollet del Vallès

SHUTTERSTOCK

1
Es llegeix en minuts

Entre les ofertes d’ocupació a Mollet del Vallès destaca la demanda de 10 repartidors/es de paqueteria. Es tracta d’uns llocs vacants que fa falta cobrir de manera urgent, per la qual cosa es demana als candidats que disposin d’incorporació immediata. És una oportunitat, per tant, per començar a treballar ràpidament.

Com dèiem, aquesta oferta d’ocupació consta de 10 llocs vacants, que cal cobrir dins d’una gran empresa líder en el seu sector. Per cobrir-los, es busquen perfils amb vocació en el tracte amb el client i als quals els agradi conduir.

Previ a la incorporació, les persones seleccionades per treballar com a repartidors/es de paqueteria a Mollet, rebran la formació necessària per poder desenvolupar la seva feina de manera correcta en el dia a dia. Una vegada superat aquest període formatiu, els professionals es posaran al capdavant de les seves funcions, les quals es basen a responsabilitzar-se que tots els paquets assignats a la seva ruta s’entreguin correctament a la zona adjudicada.

Amb tota aquesta informació, qualsevol persona interessada a optar a aquests llocs vacants, pot enviar el seu currículum i inscriure’s com a candidat clicant sobre aquest enllaç: oferta d’ocupació de repartidor/a de paqueteria a Mollet del Vallès.

Altres ofertes d’ocupació a Barcelona

Més enllà d’aquestes interessants oportunitats a Mollet, a iberempleos.es, el portal d’ocupació de Prensa Ibérica, grup a què pertany aquest diari, compten amb milers d’ofertes d’ocupació a Barcelona. Varietat de llocs vacants, amb els quals pràcticament qualsevol perfil pot trobar feina.

Més ofertes d’ocupació

Notícies relacionades

Fins i tot, els professionals més aventurers poden aconseguir el seu nou projecte, ateses les ofertes d’ocupació per anar-se’n a treballar l’estranger de què també disposen. Així mateix, totes aquelles persones que busquin una feina per als mesos d’estiu, poden aconseguir una ocupació, per exemple a Lanzarote, gràcies a les vacants disponibles en un reconegut restaurant de l’illa.

Finalment, cal recordar que qualsevol empresa o autònom que busqui personal, pot publicar la seva oferta d’ocupació perquè puguem donar-li cobertura en tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats.

Temes:

Ocupació