Mobilitat

El Govern habilitarà un carril addicional de Sant Celoni a Parets els caps de setmana

La Generalitat implementarà també un sistema de grues per retirar vehicles accidentats amb celeritat

El Govern habilitarà un carril addicional de Sant Celoni a Parets els caps de setmana

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Govern habilitarà a partir dels pròxims caps de setmana un carril addicional nou a l’autopista AP-7 nord entre Sant Celoni i Parets (Vallès Oriental) que se sumarà als 40 km de carril addicional a l’AP-7 sud, per reduir les cues.

També hi haurà un carril addicional a la C-32 nord, de Llavaneres a Montgat. Així mateix, en les pròximes setmanes entrarà en funcionament un sistema de grues en diferents punts estratègics de l’AP-7 per retirar vehicles accidentats amb celeritat, així com l’entrada en vigor de les restriccions de circulació de camions per Sant Joan, tots els caps de setmana de juliol i dates d’especial intensitat de la mobilitat. Les mesures costaran uns 6,5 milions d’euros a la Generalitat.

Respecte al carril de l’AP-7 nord, el Govern ha demanat al Ministeri que faci l’ancoratge segur d’aquest carril abans de Sant Joan. El nou sistema de grues el pagarà el Servei Català de Trànsit i s’ha adjudicat com a contracte menor d’emergència i per temps limitat, però es vol ampliar pròximament.

Notícies relacionades

Per controlar la velocitat, el Departament d’Interior licitarà aquest 2022 la instal·lació del sistema de velocitat variable a la C-58 i la iniciació dels projectes per instal·lar sistemes de velocitat variable a l’AP-7 centre (entre Santa Perpètua de Mogoda i el Papiol), a l’AP-7 nord (entre Sant Celoni i la Roca del Vallès), i a la C-33 (entre Parets del Vallès i el Nus de la Trinitat a Barcelona).

Més notícies de Parets del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO