Nova mobilització

Vaga de taxistes a Barcelona: hora de la manifestació, recorregut i afectacions al trànsit

L’aturada d’aquest dimecres servirà per protestar contra les llicències VTC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sector del taxi torna a protestar avui contra les llicències VTC (vehicles de lloguer amb conductor) en una vaga convocada a Barcelona. Tots els taxistes de Catalunya estan cridats a participar en l’aturada, amb la qual cosa es preveuen diverses afectacions als carrers de la capital catalana.

Els taxistes denuncien que la Generalitat «no contempla respectar» la ràtio d’una autorització VTC per cada 30 taxis en el nou decret llei que prepara el Departament de Vicepresidència, Polítiques digitals i Territori.

Marxa lenta per la Diagonal

Notícies relacionades

Segons Élite TaxiSTAC i Taxi Companys, organitzacions convocants de la vaga, l’aturada està prevista entre les 10.00 i les 14.00 hores. En aquell interval de temps, els taxistes portaran a terme una marxa lenta, que començarà a la Gran Via amb el carrer de Balmes i es dirigirà fins al Parlament. Així doncs, la Diagonal serà la zona amb més afectació en la circulació habitual de vehicles.

Per ara, els convocants asseguren un alt grau de participació, ja que la vaga ha rebut el suport de totes les associacions i entitats del sector.

Temes:

Taxis Vagues