Divendres de cues

Nova jornada d’embussos en el segon cap de setmana sense peatges

L’AP-7 és la via que concentra més retencions

A1-124616896.jpg

A1-124616896.jpg / JORDI OTIX (EPC)

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pel que s’està veient aquest divendres, el segon cap de setmana sense peatges a les autopistes va camí de ser el segon cap de setmana d’embussos, com va succeir fa uns dies, en els quals es van sumar 31 quilòmetres de cues.

Aquesta tarda s’han registrat nombroses retencions en les vies ràpides. Destaquen els 11 quilòmetres de congestió a l’AP-7 en sentit Tarragona a l’altura del Vendrell (ha estat tallada uns minuts per un accident amb diversos vehicles implicats) i els nombrosos trams amb congestió que hi ha en aquesta mateixa via, tant cap a Girona com cap al sud: a Sant Cugat i Castellbisbal (sentit Tarragona, tres i nou quilòmetres) i a Mollet i Barberà del Vallès (sentit Girona, tres quilòmetres cada una).

L’A-2, la C-32 i les rondes

També l’A-2 té trànsit poc fluid en direcció Lleida a l’altura d’Abrera (un quilòmetre) i Sant Feliu de Llobregat (sis).

Un altre punt crític és la C-32, amb retencions a l’altura d’Esplugues de Llobregat en sentit Nus de la Trinitat (dos quilòmetres) i a l’enllaç amb l’N-340 al Vendrell (dos més), mentre que cap al nord hi ha un quilòmetre i mig a Arenys de Mar.

Notícies relacionades

A la B-30 hi ha congestions a Barberà del Vallès en sentit Tarragona (1,5 quilòmetres) i a Cerdanyola en sentit Girona (dos).

Les rondes van molt carregades, amb la del Litoral, amb gairebé 18 quilòmetres de congestió o retencions cap al Nus de la Trinitat, i la de Dalt, amb nou cap al mateix punt.