Mesures per evitar retencions

Trànsit obrirà un carril addicional a l’AP-7 nord i AP-7 sud els diumenges

  • La mesura, amb què es vol evitar retencions després del final dels peatges, s’aplicarà només al setembre

Trànsit obrirà un carril addicional a l’AP-7 nord i AP-7 sud els diumenges

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) obrirà aquest diumenge un carril addicional a l’AP-7 nord de Sant Celoni a la Roca del Vallès i a l’AP-7 sud de Vilafranca del Penedès a Martorell amb l’objectiu de reduir les retencions. Una decisió amb què es pretén evitar que es repeteixi el que va passar diumenge passat, primer cap de setmana sense peatges en què es van registrar cues de fins a 31 quilòmetres a l’AP-7.

Aquesta és una de les mesures que ha anunciat aquest divendres el director del SCT, Ramon Lamiel, per intentar millorar la circulació a les autopistes i evitar els col·lapses. En principi, aquestes mesures s’aplicaran només els diumenges de setembre.

Notícies relacionades

Una altra de les mesures és que els camions de més de 7,5 tones no podran circular per l’AP-7 els diumenges de 17.00 a 22.00 hores. Per als camions de menys tones, s’habilitarà un vial segregat a la dreta de l’autopista.

Les mesures s’han publicat ja al ‘Diari Oficial de Catalunya’ (DOGC), amb la qual cosa entren ja en vigor aquest diumenge.