En marxa les obres de rehabilitació de la fàbrica Sala i Badrinas a Terrassa

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’antiga fàbrica Sala i Badrinas de Terrassa (el Vallès Occidental), un espai històric de la ciutat vallesana, està en plena fase de rehabilitació i està previst que les obres acabin a finals del 2023 o a principis del 2024.

El pla de millora urbana de transformació de la fàbrica Sala i Badrinas, que porta a terme la Junta de Compensació, preveu la urbanització de la zona, que ha sigut prèvia a l’edificació d’aquest futur complex residencial, de 30.692 metres quadrats.

L’immoble, de 908 metres quadrats construïts, té dues plantes. Els treballs inclouen fer una sèrie d’actuacions per consolidar l’edificació i preservar-ne els elements de valor.

Entre altres aspectes, es faran les obres que permetin garantir-ne la impermeabilització, recuperar les cobertes, reparar els tancaments, restituir els vidres trencats i les fusteries exteriors.

L’alcalde accidental de Terrassa, Xavier Cardona, ha explicat aquest dimecres durant la visita a les obres que un dels objectius és «recuperar tots els elements que tenien un interès artístic i que han desaparegut o bé s’han espatllat amb el pas del temps».

Notícies relacionades

Aquesta rehabilitació forma part del projecte de transformació dels antics espais industrials de la ciutat actualment en desús per dotar-los d’una segona vida.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa

Temes:

Terrassa Espai