Prevenció

La policia de Terrassa forma professionals de l’oci nocturn contra la violència sexual

El sector de l’oci nocturn i la FAVB buscaran noves ubicacions per a bars i ‘discos’

La increïble nit minvant de Barcelona: 125 discoteques i ‘pubs’ tancats

La policia de Terrassa forma professionals de l’oci nocturn contra la violència sexual
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Municipal de Terrassa ha impartit aquest dimecres una sessió de formació a professionals de l’oci nocturn per prevenir, detectar i actuar correctament davant violències sexuals.

La jornada estava dirigida a cambrers, encarregats, controladors d’accés i altres treballadors del sector, segons han informat des de l’Ajuntament de Terrassa.

La regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patricia Reche, ha assistit a la formació, que s’ha desenvolupat a la Direcció de la Policia Municipal.

Notícies relacionades

La sessió, amb una durada de quatre hores, ha sigut impartida per agents de la Unitat d’Atenció a la Víctima i la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC) del cos municipal.

Els ponents han informat sobre les tipologies d’infraccions per violències sexuals que existeixen, les accions preventives que cal portar a terme per part de l’organitzador de l’activitat d’oci, l’actuació que ha de portar a terme el local davant casos de violència sexual i l’atenció que s’ha de donar a la víctima.