Mobilitat

Rubí, Sant Cugat i Terrassa uneixen forces per aconseguir un bus llançadora a l’Hospital de Terrassa

La Generalitat avaluarà la proposta i insta els tres municipis a reprendre el diàleg al setembre

Rubí, Sant Cugat i Terrassa uneixen forces per aconseguir un bus llançadora a l’Hospital de Terrassa

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí, Sant Cugat i Terrassa (Vallès Occidental) han treballat conjuntament una proposta de millora de la connexió entre els tres municipis i l’Hospital de Terrassa. La iniciativa, presentada al maig, pretén millorar la línia d’autobús interurbà B8, que uneix les tres poblacions amb l’equipament sanitari.

Representants polítics i tècnics de les tres localitats van mantenir la setmana passada una trobada amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i la directora General de Transports i Mobilitat, Mercè Rius.

La reunió es va tancar amb el compromís de la Generalitat d’analitzar la proposta i donar una resposta en una segona trobada prevista al setembre.

Notícies relacionades

Actualment, l’Hospital Consorci de Terrassa és un dels centres hospitalaris de referència per a aquestes tres poblacions, a part d’altres municipis de la zona. Aquest equipament sanitari està ubicat a la N-150 (entre Terrassa i Sabadell), a 7 km del centre de Terrassa, a 11 km del centre de Rubí i a 18 km del centre de Sant Cugat. Unes distàncies que obliguen les persones a desplaçar-se en vehicle privat motoritzat o en transport públic.

Llegeix totes les notícies de Rubí i Terrassa en EL PERIÓDICO Rubí EL PERIÓDICO Terrassa