Antoni Abad relleva Jordi Parera com a nou president de Mútua Terrassa

Antoni Abad relleva Jordi Parera com a nou president de Mútua Terrassa

Álvaro Monge

1
Es llegeix en minuts
EFE

Antoni Abad Pous és el nou president de Mútua Terrassa (Vallès Occidental), segons ha acordat la junta directiva de l’entitat, després de finalitzar el mandat de Jordi Parera Martinell.

Abad va ser president de la patronal egarenca Cecot fins al passat 29 de juny, després d’haver estat 17 anys en el càrrec de l’entitat econòmica vallesana.

Nascut el 1958 a Barcelona, Antoni Abad va entrar en la junta directiva de Mútua Terrassa el 26 de juny del 2007, i des de finals de setembre del 2016 fins a l’actualitat ha ocupat el càrrec de vicepresident primer.

Actualment presideix el Business Angels Network Catalunya (BANC), el Centre de Reempresa de Catalunya i la Xarxa Espanyola de Bussines Angels (ESBAN).

Jordi Parera deixa el càrrec de president, al qual va arribar el setembre del 2016, quan va rellevar Josep Betriu Pi, tot i que des del 2003 froma part de la junta directiva de l’entitat.

Notícies relacionades

Durant la presidència de Jordi Parera es va crear la Fundació Assistencial Mútua Terrassa (2017), la inauguració de l’Edifici Estació, amb la conseqüent ubicació en aquest emplaçament de les consultes externes (2018), la posada en marxa de la primera unitat d’hospitalització TEA d’Espanya (2020), l’inici del desplegament del Compromís Verd de l’entitat (2021), i la inauguració, aquest mateix mes de juliol, de les noves dependències del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa