Successos

Ingressa a la presó un veí de Terrassa per tres robatoris amb violència

L’arrestat utilitzava un ganivet de grans dimensions per intimidar i robar a les víctimes

foto-referencial-pm-trs1

foto-referencial-pm-trs1 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press
El Periódico

Un veí de Terrassa (Vallès Occidental) ha ingressat a la presó després que els Mossos d’Esquadra el detinguessin el 21 de juliol, acusat de tres delictes amb violència i intimidació en establiments de la ciutat del Vallès.

L’home, de 40 anys, ocultava sempre la seva identitat amb mascareta, ulleres de sol i una barba pèl-roja. Segons han informat les autoritats catalanes, l’acusat utilitzava un ganivet de grans dimensions per amenaçar i robar a les víctimes i les tancava en una habitació per poder fugir amb facilitat.

Els Mossos li imputen un primer succés que hauria comès el 20 de març al voltant de les 20 hores en un establiment del carrer Colom, d’on es va emportar 710 euros de la caixa enregistradora. L’11 de juliol va perpetrar un altre robatori en una gasolinera, on va robar 375 euros i el mòbil de la dona després de fingir que portava una arma amb la mà sota la samarreta.

La policia local de Terrassa va obrir una investigació, ja que la manera d’actuar i la descripció de l’autor coincidien en els dos assalts, i el passat 21 de juliol va robar 150 euros en una merceria del carrer Menéndez Pelayo, 200 euros que portava la treballadora i un anell.

Als tres robatoris va deixar la dependenta tancada en una habitació del comerç, però aquesta última vegada no va tancar bé la porta, de manera que l’assaltada va poder sortir i demanar ajuda a les autoritats, que, gràcies a la descripció facilitada, van poder localitzar-lo.

Notícies relacionades

L’home va ser detingut després que trobessin a les escombraries el moneder de la dona i una barba pèl-roja. L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia del municipi, que ja ha decretat el seu ingrés a la presó.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa