DAVANT LA CRISI DE LA COVID

Terrassa programarà oferta cultural als locals d'oci nocturn que vulguin reconvertir els seus espais

El consistori ha anunciat que facilitarà el canvi de llicència d'activitat com a mesura de recolzament per superar la crisi econòmica

També estudiarà la implementació d'una prova pilot de tests ràpids per detectar casos positius entre els clients d'aquests establiments

zentauroepp54237127 discoteca200726132607

zentauroepp54237127 discoteca200726132607 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Terrassa programarà oferta cultural als locals d’oci nocturn de la ciutat que decideixin transformar les seves sales i adaptar-les per acollir espectacles.

El consistori ha anunciat que facilitarà el canvi de llicència d’activitat com a mesura de recolzament per superar la crisi econòmica, ja que les restriccions actuals per a la Covid-19 no permeten l’activitat de l’oci nocturn, però sí que autoritzen els actes culturals.

Alhora, l’ajuntament estudiarà la implementació d’una prova pilot de tests ràpids per detectar casos positius de Covid-19 entre els clients d’aquests establiments.

Notícies relacionades

En paral·lel, el govern municipal preveu bonificar el 100% de la taxa de residus del 2020 a aquests negocis i estudiarà condonar el deute que puguin tenir amb l’ajuntament. Terrassa té actualment 48 locals d’oci nocturn.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA