ARTS ESCÈNIQUES

Terrassa impulsa la 5a edició del projecte 'Street Art'

La iniciativa finalitzarà amb l'espectacle interdisciplinari 'Òpera Circus' el 27 de març al Teatre Principal

vista-aerea-terrassa

vista-aerea-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa prepara la cinquena edició del projecte ‘Terrassa Street Art’, una iniciativa d’«art comunitari i dinamització cultural al territori», segons descriuen des del consistori, que compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

Mitjançant aquest projecte, al llarg d’un mes, es duran a terme una sèrie de tallers per iniciar els i les participants en el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre altres disciplines. Els tallers, que es duran a terme en diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a nens i joves.

En total, s’han programat 14 tallers entre el 17 de febrer i el 16 de març, d’aquests, dos estan dirigits especialment a persones adultes.

Espectacle interdisciplinari

El ‘Terrassa Street Art’ d’aquest any culminarà amb l’exhibició de l’espectacle participatiu i interdisciplinari ‘Òpera Circus’. Una obra que ens endinsarà en el món del circ i que tindrà la participació de: Laura Coll (dansa aèria, teles i cèrcol), Danielo (‘aerial straps’, roda Cyr), Xavi Vaxi (faquir i mag) o els cantants d’òpera Laia Campos i Joan Martínez Colás.

Notícies relacionades

L’espectacle ‘Òpera Circus’ es podrà veure en dos espectacles previs el 20 de març a les 18.30 h al Centre Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L’espectacle final es podrà veure al Teatre Principal el divendres 27 de març a les 19.00 h.

Més notícies de Terrassaen l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA