06 d’abr 2020

Anar al contingut

ARTS ESCÈNIQUES

Terrassa impulsa la 5a edició del projecte 'Street Art'

La iniciativa finalitzarà amb l'espectacle interdisciplinari 'Òpera Circus' el 27 de març al Teatre Principal

El Periódico

Terrassa impulsa la 5a edició del projecte 'Street Art'

L’Ajuntament de Terrassa prepara la cinquena edició del projecte ‘Terrassa Street Art’, una iniciativa d’«art comunitari i dinamització cultural al territori», segons descriuen des del consistori, que compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

Mitjançant aquest projecte, al llarg d’un mes, es duran a terme una sèrie de tallers per iniciar els i les participants en el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre altres disciplines. Els tallers, que es duran a terme en diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a nens i joves.

En total, s’han programat 14 tallers entre el 17 de febrer i el 16 de març, d’aquests, dos estan dirigits especialment a persones adultes.

Espectacle interdisciplinari

El ‘Terrassa Street Art’ d’aquest any culminarà amb l’exhibició de l’espectacle participatiu i interdisciplinari ‘Òpera Circus’. Una obra que ens endinsarà en el món del circ i que tindrà la participació de: Laura Coll (dansa aèria, teles i cèrcol), Danielo (‘aerial straps’, roda Cyr), Xavi Vaxi (faquir i mag) o els cantants d’òpera Laia Campos i Joan Martínez Colás.

L’espectacle ‘Òpera Circus’ es podrà veure en dos espectacles previs el 20 de març a les 18.30 h al Centre Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L’espectacle final es podrà veure al Teatre Principal el divendres 27 de març a les 19.00 h.

Més notícies de Terrassaen l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA