Tennis

Paula Badosa es retira de Wimbledon per lesió

Paula Badosa confirma la seva relació amb Tsitsipas

Badosa no jugarà el Roland Garros per una lesió a la columna

Paula Badosa es retira de Wimbledon per lesió

Adam Vaughan

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

La felicitat de Paula Badosa va durar poc a Wimbledon, almenys a la pista. La tennista catalana es va retirar en el partit de la segona ronda contra la ucraïnesa Marta Kostyuk a l’inici del segon set amb un marcador en contra de 6-2 i 1-0. La lesió de l’esquena que arrossega des de maig l’ha tornat a afectar i va optar per abandonar.

Badosa havia accelerat la seva recuperació després de patir la fractura de la vèrtebra L4 a Roma i no poder jugar a Roland Garros per intentar forçar la seva participació a Wimbledon. En el primer partit contra la nord-americana Allison Riske, que va guanyar còmodament, ja va jugar amb una protecció a l’esquena, però aquest divendres contra Kostyuk no li ha servit. En 27 minuts, després de cometre 17 errors no forçats i perdre en tres ocasions el seu servei, va cedir el primer set. En el descans va demanar la presència del fisio a la pista, però després de tornar a perdre la sacada a l’inici del segon set va preferir abandonar.

Notícies relacionades

«És una lesió delicada, lenta i faci el que faci em perjudica, però de moment m’han dit que no hi ha molt risc. M’agrada anar una mica al límit. La veritat és que estic sorpresa de com he jugat, perquè fa cinc setmanes estava al sofà», va dir Badosa després del seu il·lusionant debut. La tennista catalana només ha pogut disputar aquesta temporada 26 partits (9 derrotes) i ocupa el 35è lloc mundial després d’haver sigut número 2 fa un parell d’anys.

Adeu al mixt

Badosa era l’última representant de les cinc tennistes espanyoles que quedaven. La lesió l’impedirà complir la seva il·lusió de jugar el doble mixt amb el seu nòvio, Stefanos Tsitsipas, a qui dijous a la nit va animar en el primer set del seu partit contra Andy Murray.

Temes:

Wimbledon