Tennis

Alcaraz guanya un partit èpic a Sinner i arriba a les semifinals de l’Open dels EUA

El tennista murcià salva una bola de partit en el quart set i s’imposa en 5 hores 15 minuts per 6-3, 6-7, 6-7, 7-5 i 6-3

Alcaraz guanya un partit èpic a Sinner i arriba a les semifinals de l’Open dels EUA

AFP / Matthew Stockman

1
Es llegeix en minuts
Idoya Noain
Idoya Noain

Corresponsal als EUA

Ubicada/t a EUA

ver +

Amb una extraordinària prova de superació física i mental, l’espanyol Carlos Alcaraz ha salvat una bola de partit en el quart set i ha segellat un triomf èpic en el cinquè parcial contra l’italià Jannik Sinner (6-3, 6-7, 6-7, 7-5 i 6-3) per arribar a les semifinals de l’Obert dels Estats Units, després d’una batalla de cinc hores i quinze minuts.

«Honestament, encara no sé com ho he aconseguit», ha confessat Alcaraz, tot just acabar. «El nivell del partit ha sigut increïble. Sinner és un grandíssim jugador. Moltes gràcies a tothom. No em cansaré de dir que els partits que he guanyat en aquesta pista ha estat gràcies al suport i l’energia que rebo aquí des de la graderia».

Notícies relacionades

Eren les 2.50 h de la matinada a Nova York quan Alcaraz tombava Sinner, l’home que el va eliminar aquest any de Wimbledon i que li va negar el títol a Umag, per citar-se amb el nord-americà Frances Tiafoe en la primera semifinal de la seva carrera en un gran.

El murcià, de 19 anys, ja té assegurat entrar al podi del rànquing mundial i encara té al seu abast la primera posició, per a la qual podria tenir-ne prou amb ser finalista.