Tennis

Final de Roland Garros 2022: a quina hora és la final i on es pot veure

El mallorquí Rafa Nadal, a només un partit d’aconseguir el seu 14è títol en el torneig francès

Final de Roland Garros 2022: a quina hora és la final i on es pot veure

Dmax

1
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal, amo i senyor un any més de la terra batuda a París. I aquest diumenge pot escriure un capítol més d’un llibre que no sembla que ja s’està acostant al final.

El tennista mallorquí arriba a una altra final de Roland Garros, amb molts problemes físics, però amb una tenacitat i compromís inalterable, i tindrà com a rival el jove tennista noruec Casper Ruud.

Serà un duel generacional, ja que Ruud té 23 anys i Nadal acaba de fer els 36, i podria ser el 14è títol del mallorquí en el torneig de terra batuda més important, una fita que cap altre tennista ha pogut igualar, ni a París ni en cap altre dels tres grans tornejos –Wimbledon, l’US Open i l’Open de Australia–, i que el situaria amb el seu 22è Grand Slam, dos per sobre de Novak Djokovic i Roger Federer.

¿On i a quina hora veure la final de Roland Garros?

Notícies relacionades

La final s’emetrà en obert aquest diumenge, 5 de juny del 2022, al canal Dmax. També es retransmetrà pel canal temàtic Eurosport, disponible a les plataformes Movistar Plus+ i DAZN. A més, a la web d’EL PERIÓDICO farem un seguiment en directe de la final.

El partit es disputarà a partir de les 15.00 de la tarda, però l’emissió per televisió començarà les 14.30.