PRIMERA GRAN SORPRESA

Andújar dona el cop a Roland Garros a l’eliminar Thiem

• El tennista de Conca remunta dos sets a l’últim campió de l’Open dels Estats Units després d’una batalla de 4 hores i 28 minuts.

Reuters / Christian Hartmann

1
Jaume Pujol-Galceran

Cop de sorpresa a Roland Garros protagonitzat per Pablo Andújar que en la primera jornada del torneig ha eliminat l’austríac Dominic Thiem, quart favorit i finalista de les edicions del 2028 i 2019, al remuntar-li un partit a cinc sets en el qual s’ha imposat per 4-6, 5-7, 6-3, 6-4 i 6-4, després de 4 hores i 28 minuts.

«És un regal», ha destacat el tennista de Conca, de 35 anys i 68 mundial, després d’eliminar l’últim campió de l’Open dels Estats Units. Andújar ha lluitat per girar un marcador que s’havia posat molt en contra en els dos primers sets. «Sempre vaig creure en mi», ha dit.

Poques setmanes després d’haver derrotat el suís Roger Federer en el torneig de Ginebra, Andújar ha tornat a desfer-se d’un ‘top 10’ i s’enfrontarà al vencedor del duel entre l’argentí Federico Delbonis i el macedoni Radu Albot.