L’OPEN D’AUSTRÀLIA

Ferrero i Alcaraz reclosos a la seva habitació a la seva arribada a Melbourne

  • L’excampió de Roland Garros i el seu actual jugador han sigut confinats sense poder sortir de l’hotel al donar positiu un passatger del seu vol.

Juan Carlos Ferrero, a València.

Juan Carlos Ferrero, a València. / EFE / KAI FÖRSTERLING

1
Es llegeix en minuts

Carlos Alcaraz, el seu entrenador, Juan Carlos Ferrero, i el també jugador espanyol Mario Vilella es mantenen confinats a les habitacions del seu hotel a Melbourne, després de detectar-se un positiu de Covid en el vol en què van viatjar des de Doha a la capital de l’estat de Victoria.

El vol QR7485 de Qatar Airways va registrar un cas, i seguint les recomanacions del Govern de Victoria, els passatgers s’hauran de mantenir 14 dies aïllats.

Tests negatius

Tot i que tant Ferrero, com Alcaraz i Vilella tenien tests negatius han hagut de recloure’s a les seves habitacions. Un d’ells, contactat per EFE, ha assenyalat que estan parlant amb el director del torneig, per seguir instruccions, i que podrien veure reduït aquest període d’aïllament. Aquest nou cas sacseja de ple els tornejos que tenen previst disputar-se en terra australià, la Copa ATP i l’Open d’Austràlia.

Les autoritats australianes defensen al peu de la lletra les mesures contra la Covid-19 adoptades per als tennistes i membres del seu equip a l’arribada al país per participar en l’Open.

Més casos

Notícies relacionades

Recentment s’ha comprovat que almenys quatre persones han donat positiu en algun dels vols xàrter contractats per traslladar els tennistes a Melbourne i ara tots els passatgers estan obligats a passar les dues setmanes de quarantena sense sortir de la seva habitació.

Entre els 47 tennistes confinats a la seva habitació la jugadora catalana, Paula Badosa, el seu entrenador Javier Martí, a més d’Angelique Kerber, Sorana Cirstea, Belinda Bencic i Maria Sakkari, entre d’altres.