bons resultats

Un gran Ferrer fa emmudir la pista central de Miami

Magnífica jornada dels tennistes espanyols a Florida

RWX09. MIAMI (ESTADOS UNIDOS), 21/03/2019.- David Ferrer de España en acción contra Sam Querrey de EE.UU. este jueves, durante un partido del Masters de Miami, en Miami (EE.UU.). EFE/ Jason Szenes

RWX09. MIAMI (ESTADOS UNIDOS), 21/03/2019.- David Ferrer de España en acción contra Sam Querrey de EE.UU. este jueves, durante un partido del Masters de Miami, en Miami (EE.UU.). EFE/ Jason Szenes / JASON SZENES (EFE)

2
Es llegeix en minuts

El tennis espanyol va mantenir la seva ratxa guanyadora en la segona jornada de l’Obert de Miami amb els triomfs dels cinc jugadors que van intervenir durant la jornada del dijous, corresponent a la competició de la primera ronda. Després dels triomfsd’Albert RamosFeliciano López, i Jaume Munar, en la sessió del matí i tarda, a la nit els de Pablo Andújar i el del veterà David Ferrer, que de manera brillant va superar el nord-americà Sam Querrey a la pista central de les noves instal·lacions del Hard Rock Stadium, a Miami Gardens, on hi va haver una assistència rècord de 21.825 espectadors.

Andújar, de 33 anys, 88è en la classificació mundial, va viure el seu primer duel com a professional davant del croat Ivo Karlovic, de 40 anys, al qual va guanyar per 7-6 (2) i 6-4, després de superar ni més ni menys que 14 'aces’ del seu rival i al qual al final va aconseguir trencar una sola vegada el servei. Mentre que el jugador de Conca no va perdre en tot el partit, que va durar una hora i 31 minuts, i va acabar amb 74 punts guanyats per 66 de Karlovic. El seu rival en la segona ronda serà el belga David Goffin.

Altres victòries

Notícies relacionades

La jornada es va tancar amb el gran Ferrer, que als seus 36 anys, amb prou feines va necessitar una hora i 14 minuts per imposar-se amb facilitat per 6-3 i 6-2 a Querrey, que era el gran favorit dels aficionats que es van donar cita a la pista Stadium, però que mai va poder amb el millor tennis del jugador alacantí. Ferrer, que actualment ocupa el lloc número 155 del món, que va arribar al torneig amb una invitació, va superar sempre des del fons de la pista i amb el seu servei a Querrery, que no va poder fer res per evitar la derrota.

Feliciano López, es va imposar al francès Benoit Praire per 7-5, 4-6 i 6-4, mentre que el jove Jaume Munar va guanyar 7-6 (3) i 6-4 l’indi Prajnesh GunneswaranLópez, de 37 anys, 97è del món, va haver de lluitar durant dues hores i 20 minuts per vèncer un rival vuit anys més jove, i 67è en la classificació de l’ATP, al qual va guanyar per tercera vegada en els quatre duels que han mantingut. En la sessió del matí, Ramos es va imposar al romanès Marius Copil per 6-4 i 6-2 i disputarà la segona ronda contra el francès Lucas Pouille.