Previsió

¿Tornarà a nevar aquesta setmana a Barcelona?

  • Últimes notícies de la nevada a Barcelona i Catalunya, en directe

  • Així d’espectacuar s’ha despertat Collserola

¿Tornarà a nevar aquesta setmana a Barcelona?

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nevada que ha caigut de matinada sobre els barris més alts de Barcelona i altres poblacions de l’àrea metropolitana en cotes molt baixes ha tingut el seu moment de més intensitat durant la matinada. Els gruixos no han superat els 10 centímetres, però han sigut considerables en zones com la serra de Collserola i a Begues (Baix Llobregat), on s’ha registrat una precipitació realment sense gaires precedents a curt termini.

RICARD CUGAT

La previsió del Serveri Meteorològic de Catalunya (Meteocat) indiquen que la possibilitat de precipitacions en cotes baixes es mantindrà fins al migdia d’aquest dilluns a diverses províncies, entre les quals les de l’entorn metropolità de Barcelona. A partir de llavors, el Meteocat manté l’avís d’acumulació de neu a l’Empordà. Tot i que és possible que hi hagi nevades esporàdiques vespertines en comarques de l’est de Catalunya.

Dimarts, més neu

Notícies relacionades

Dimarts, reapareixeran les nevades, especialment durant la matinada, i s’acostaran molt a Barcelona. La Generalitat ha advertit el risc d’acumulació de neu per a aquell dia al Baix Llobregat, el Garraf i el Vallès, entre altres comarques.

Dimecres, s’estabilitza el temps i es retiraran les nevades, que no tornaran en tota la setmana.