Predicció

Jorge Rey veu així de clar el temps a Espanya durant el pont de Tots Sants

  • Jorge Rey preveu una tardor plujosa i un hivern llarg

  • Així serà el temps a Barcelona en el pont de Tots Sants

Jorge Rey veu així de clar el temps a Espanya durant el pont de Tots Sants

CAPTURA VÍDEO ATLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es va fer famós a l’anunciar el temporal ‘Filomena’, que va cobrir Espanya de neu el 2021. Jorge Rey, jove aficionat a la meteorologia, s’ha guanyat el respecte perquè l’escoltin quan comenta algun pronòstic sobre el temps a Espanya. El seu sistema és una antigalla, el «mètode de les»« Cabañuelas», però, en vista dels resultats, sol encertar. ¿Què augura el joveníssim Jorge Rey (16 anys) sobre el pont de Tots Sants?

Rey ha explicat el que ens espera a les seves xarxes socials. En la mateixa línia que l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que vaticina que aquests últims dies d’octubre seran bastant calorosos, el jove burgalès anuncia que entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre tindrem estabilitat i altes temperatures. Tot apunta, doncs, que el pont serà un dels més calorosos registrats a Espanya.

Les excepcions

Notícies relacionades

L’excepció es viurà en algunes zones del nord d’Espanya, com Galícia. A Catalunya, tot i que les temperatures seguiran per sobre del normal en aquesta època de l’any, a partir de divendres els termòmetres aniran baixant gradualment.

Les actuals altes temperatures sembla que es deuen a la presència d’una dorsal anticiclònica amb aire càlid que ha provocat que les borrasques atlàntiques quedin bloquejades i no cobreixin el territori peninsular.