AHIR A LA NIT

Una tempesta estàtica deixa 120 litres per metre quadrat i inundacions a Molins de Rei

Els col·lectors no van poder engolir l'excepcional tromba d'aigua i diversos carrers es van veure desbordats

1
Es llegeix en minuts

Una tempesta estàtica d'unes dues hores de durada va afectar aquest dimarts a la nit la ciutat de Molins de Rei i va deixar 120  litres per metre quadrat i inundacions en diverses zones de la localitat, sobre  tot a la zona baixa, on pràcticament tots els carrers es van veure  desbordats.

L'ajuntament ha precisat en un comunicat que no hi ha hagut cap  víctima i que les altres zones de més afectació van ser Jacint Verdaguer, Rafel  Casanova, Raseta, Anselm Clavé, el Pont de la Mariona, Amadeu Vives i l'avinguda  de Barcelona.

En aquesta última, diversos aparcaments i plantes baixes van quedar cobertes per l'aigua després que cedís un petit mur situat en un túnel de Renfe.

Els bombers també van actuar en aparcaments del carrer Rafel Casanova,  on Guàrdia Urbana i fins i tot veïns van aixecar tots els embornals per  facilitar el desaigüe de l'aigua.

També es van registrar afectacions als carrers del barri del Canal i Pont  de la Cadena, i fins i tot al barri de la Granja i al polígon El Pla.

Els col·lectors no no vamn poder engolir l'excepcional tromba d'aigua que va caure en  tan poc temps i van quedar col·lapsats, a la qual cosa es va sumar el tap que van crear les  fulles acumulades pel vendaval del dia anterior.

Notícies relacionades

L'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que "aquest  episodi és absolutament excepcional per la seva intensitat" i ha subratllat que s'ha treballat "tota la nit per poder garantir que el poble s'aixeca amb  la màxima normalitat possible".

En aquest sentit, ha ressaltat que a aquesta hora l'únic punt que continua  afectat és el carrer Amadeu Vives, on es treballa per netejar-lo i reobrir-lo  per recuperar la mobilitat habitual.