Aquest dissabte

Betevé ofereix en directe la Barcelona Eurovision Party, amb Blanca Paloma, Rosa i Beth

Alguns dels participants del festival participen al concert que se celebra al Sant Jordi Club

Betevé ofereix en directe la Barcelona Eurovision Party, amb Blanca Paloma, Rosa i Beth
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eurovisió està a punt d’arribar (se celebrarà a mitjans de maig) i Betevé ja escalfa motors de cara al famós festival de la cançó. La cadena municipal de la capital catalana retransmet en directe aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre, la Barcelona Eurovision Party, el primer acte de la temporada eurovisiva a Europa, que se celebra al Sant Jordi Club. Des de les 19.30 hores també s’emetrà una prèvia.

L’amfitriona del concert serà Blanca Paloma, la representant espanyola al festival d’Eurovisió, que se celebrarà el 13 de maig a Liverpool (Regne Unit). El recital també comptarà amb Beth, que cantarà ‘Dime’ 20 anys després d’actuar a Riga; Destiny (representant de Malta l’any 2020/21), Rosa López (Espanya 2002), Poli Genova (Bulgària 2011 i 2016), Suzy (Portugal 2014), Eva Santamaría (Espanya 1993) i Susanne Georgi (Andorra 2009).

Bèlgica, Irlanda, Islàndia i Àustria

Notícies relacionades

També passaran per l’escenari de la Barcelona Eurovision Party alguns dels participants que competiran aquest any al festival: Gustaph (Bèlgica), Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya & Salena (Àustria), Iru Khechanovi (Geòrgia), Monika Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino) i Diljà (Islàndia).

Els encarregats de presentar el concert a la capital catalana són tres artistes relacionats d’una manera o d’una altra amb el certamen musical: Sharonne, guanyadora del concurs d’Atresplayer Premium ‘Drag Race España’ i concursant del Benidorm Fest, que interpretarà per primera vegada la cançó ‘Aire’ després d’haver participat en la preselecció espanyola; Giuseppe Di Bella, ballarí que va pujar a l’escenari amb Edurne pel festival d’Eurovisió del 2015, i Alex Marteen, ‘drag’ i artista de Barcelona que s’ha fet un lloc en l’ambient eurovisiu després del seu pas per les festes de l’EuroFansClub de Torí, Viena i Benidorm.