Eurovisió 2023

Aquestes són les primeres imatges del videoclip ‘Eaea’ de Blanca Paloma que s’estrena aquesta nit:

  • Blanca Paloma i Vicco, «enfrontades» aquesta nit a la televisió per primera vegada després del ‘Benidorm Fest 2023’

  • Blanca Paloma canta davant els Reis el seu ‘EAEA’, la cançó d’Espanya a Eurovisió 2023

  • Blanca Paloma: 10 coses que no sabies de la representant d’Espanya a Eurovisió 2023

Aquestes són les primeres imatges del videoclip ‘Eaea’ de Blanca Paloma que s’estrena aquesta nit:
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Blanca Paloma, nascuda aElx , és una jove de 33 anys que s’ha convertit en una de les veus més singulars del panorama nacional. El 2021 va llançar el seu primer single, ‘Secreto de agua’, amb el qual es va presentar al Benidorm Fest i va quedar cinquena en la competició.

Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) ha revelat en directe els primers segons del que serà el videoclip oficial d’‘Eaea’, el tema amb què l’artista representarà Espanya a Eurovisió el 13 de maig del 2023 a Liverpool.

Per ara, només estan disponibles quatre segons de la peça, no obstant, durant l’emissió d’aquesta nit a TVE del programa Cover Night(cada dijous a partir de les 22.05 h) sortirà a la llum el videoclip al complet. Immediatament després de la retransmissió per televisió, el videoclip d’‘EAEA’ passarà a estar disponible a YouTube i a totes les plataformes.

Pel que sembla, de moment sembla que el tema, inspirat en la seva àvia, serà una barreja de cançó de bressol flamenca i música electrònica, amb un aire innovador i alhora clàssic, deixant clara la marca Espanya com a carta de presentació per a Eurovisió 2023.

Notícies relacionades

L’estètica del videoclip també s’intueix que serà potent, amb imatges que fàcilment es poden relacionar amb el folklore espanyol. També s’aprecia una potent il·luminació amb molts contrastos entre tons clars i foscos que li donen un cert misteri a la peça audiovisual.

El director de la peça audiovisual és Ángel A. Pastrana, mentre que Paula Quintana ha sigut la responsable de la direcció artística del videoclip i sembla que ha apostat per una escenografia potent que ha deixat molts amb el hype pels núvols.