Televisió

Els espectadors de ‘Pasapalabra’ denuncien el «tongo» de l’Orestes

L’audiència acusa el programa d’«ajudar» el concursant burgalès a continuar participant en el ‘Rosco’

Els espectadors de ‘Pasapalabra’ denuncien el «tongo» de l’Orestes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pas de l’Orestes per ‘Pasapalabra’ continua sense arribar al final, i això sembla no agradar una part de l’audiència del programa. Els espectadors acusen el concurs presentat per Roberto Leal de posar facilitats a la permanència del participant burgalès, que ja acumula més d’un any de continuïtat ininterrompuda.

La seva forma de resoldre el ‘Rosco’ amb diverses ratxes d’encerts i el nivell dels seus rivals han sigut alguns dels factors que han indignat els seguidors de ‘Pasapalabra’, que denuncien una pèrdua d’atractiu per part del programa d’Antena 3.

Cadira blau fàcil

Malgrat que han sigut comptades les vegades que l’Orestes ha visitat la cadira blava, prova que serveix per determinar si el perdedor de l’anterior programa es reincorpora o deixa el lloc al següent concursant, alguns espectadors han criticat el baix nivell dels seus contrincants i de les preguntes dirigides a ell. D’aquesta manera, ‘Pasapalabra’ s’asseguraria la tornada del seu protagonista cada vegada que és al caire del precipici.

Així mateix, l’audiència critica que la continuïtat del burgalès impedeix l’accés de cares noves al programa.

¿Perdre voluntàriament?

Notícies relacionades

Més enllà dels suposats pactes per empatar entre el Rafa i l’Orestes, els seguidors i seguidores de ‘Pasapalabra’ també parlen d’una suposada estratègia del burgalès per continuar allargant el seu pas pel programa. El seu plantejament consistiria a no completar el ‘Rosco’ expressament per continuar ampliant el pot i alhora obtenir guanys per concursar.

No obstant, la quantitat del premi final, que s’acosta als 2 milions d’euros, fa difícil pensar que aquesta opció sigui veritat.