A Anglaterra

Roben antiguitats de gran valor utilitzades com a ‘attrezzo’ a la sèrie ‘The Crown’

La policia ha arxivat el cas després de fracassar en totes les línies d’investigació

the-crown

the-crown

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Diverses antiguitats utilitzades per a la gravació de la sèrie ‘The Crown’ han sigut robades l’última setmana, segons han informat la policia britànica i Netflix, l’empresa productora de la sèrie.

Molt valor

No es tracta, de cap manera, d’un contratemps menor per als productors, ja que el diari anglès ‘Sun’ xifra el valor dels articles en 178.620 euros (150.000 lliures).

La llista dels objectes robats és molt variada: joieria, canelobres, jocs de coberts de plata, una gàbia per a ocells i una rèplica d’un ou de Fabergé que Jordi V li va regalar a la seva neta –la reina Isabel II– el 1993.

Netflix tranquil·litza l’audiència

Malgrat que un succés inesperat com aquest podria desquadrar qualsevol productora, la plataforma de streaming ha comunicat que ’The Crown’ seguirà el calendari inicial.

Netflix ha declarat que «trobaran substitucions» per als objectes pispats i que, per tant, «no està previst que la gravació s’ajorni».

Així, els espectadors més fidels poden respirar tranquils: la cinquena –i penúltima– entrega s’estrenarà al novembre. Segons s’ha informat, el nou càsting de l’aclamada sèrie sobre la família reial britànica inclou Imelda Staunton en el paper d’Isabel II i a Elizabeth Debicki com a Diana de Gal·les.

Cas arxivat

Notícies relacionades

Es va trucar la policia el dia 16 a la tarda després que tres vehicles entressin a l’edifici on era emmagatzemat part de l’’attrezzo’ de la sèrie i es produís el robatori.

Però quan van arribar al lloc dels fets, les autoritats van poder fer poca cosa. Segons han explicat, seguir el rastre dels autors del crim ha sigut impossible: «Els agents han investigat l’incident, però totes les línies d’investigació existents han sigut descartades, per la qual cosa el cas ha sigut arxivat a l’espera de nous indicis» ha apuntat el cos policial.