acord entre plataformes

¿Com puc veure DAZN a Movistar?

Les dues plataformes compartiran competicions esportives com el Mundial de F-1, MotoGP i la Copa del Rei de futbol

¿Com puc veure DAZN a Movistar?
1
Es llegeix en minuts

Movistar+ i DAZN han arribat a un acord per compartir continguts esportius, que faran que els seus subscriptors puguin disfrutar d’algunes competicions que fins ara només es podien veure en exclusiva només en una, com el Mundial de F-1, el de MotoGP i la Copa del Rei. Els clients de les dues plataformes podran beneficiar-se d’aquesta aliança des d’aquest mateix 21 de gener.

D’aquesta manera, l’acord comporta la integració de DAZN a Movistar+ (com ja passa amb altres plataformes de contingut digital, com Netflix i Disney+) en un procés que es completarà al llarg d’aquest any, i el naixement de nous canals esportius a la plataforma de Telefónica. Així, els clients ‘premium’ de Movistar i els que ja disposaven del contingut de fórmula 1 en la seva oferta podran accedir des del dijous 21 de gener als continguts de DAZN a través dels nous canals DAZN 1 (dial 59) i DAZN 2 (dial 60), i altres canals multiesdeveniment que s’aniran incorporant per donar cobertura a totes les competicions.

Notícies relacionades

Entre les competicions esportives més destacades que ofereixi DAZN i que ara també estiguin disponibles a Movistar+ es troben la Premier League, el Mundial de MotoGP, l’Eurolliga i l’Eurocopa de bàsquet, la Copa del Rei de futbol, UFC, la CONMEBOL Libertadores, el circuit WTA i la Coppa Italiana.

En contrapartida, gràcies a l’acord, DAZN adquireix en exclusiva l’explotació del Mundial de F-1 a Espanya fins a l’any 2023, que es podrà veure a través del nou canal DAZN F1 i que estarà disponible per als clients de les dues plataformes a partir de l’1 de març.