guanyadora del concurs

‘Mask singer’: Paz Vega va sorprendre com la Catrina

Genovena Casanova, Toni Cantó i Jorge Lorenzo eren Caniche, Camaleó i Corb

2
Es llegeix en minuts

Al final, hi va haver sorpresa a ‘Mask singer’. L’actriu Paz Vega va ser la guanyadora del programa d’Antena 3 i última desemmascarada de la nit, cosa que va sorprendre els quatre investigadors, que no van encertar la seva identitat. Just abans, ja havien mostrat les cares Caniche (Genoveva Casanova), Camaleó (Toni Cantó) i Corb (Jorge Lorenzo).

«No soc Velencoso, però... No hi ha pressa per trobar el corb. Sempre he cantat bastant bé, quan anava de viatge al Japó anava de karaoke i m’emportava alguns membres de l’equip i cantàvem. Amb els fans, a les festes que faig amb ells igual. Si em surt una oportunitat per cantar, l’aprofito», va confessar el guanyador del Mundial de MotoGP, primer desemmascarat de la nit.

Una altra de les màscares que més maldecaps ha donat als membres del jurat és la del camaleó. Javier Calvo, Malú i José Mota apostaven per Dabiz Muñoz, mentre que Javier Ambrossi estava completament segur que seria Maxi Iglesias.

Amb Albert Rivera

Finalment, tot el públic que s’ha quedat molt sorprès perquè es tractava de Toni Cantó: «No n'heu encertat ni una», va dir, abans d’enviar-li un missatge a Malú, ja que sembla ser que fa uns dies va estar amb Albert Rivera: «Hi vaig estar fa unes setmanes i no vaig dir ni piu». L’actor ha confessat que: «M’ho he passat genial i em feia molta il·lusió cantar, lo he disfrutat i he al·lucinat amb anar passant cada eliminatòria».

Notícies relacionades

Genoveva Casanova ha sigut la següent en treure’s la màscara de caniche i aparèixer a ‘Mask singer’ deixant completament sorpresos tots els membres del jurat: «Va ser estranyíssim perquè no vaig pensar que arribaria al tercer episodi, però la veritat que l’equip va ser increïble, em van donar classes». El seu nom sí que s’havia colat alguna vegada en les apostes dels investigadors.

Finalment, a sota de la Catrina hi havia Paz Vega, que té prou traça en els concursos. També va ser finalista de ‘Masterchef celebrity’. L’actriu ha confessat: «A mi em feia molta por perquè la meva veu era molt reconeixible, he jugat a la catrina mexicana. Ha sigut de les coses més divertides i més estranyes que he fet en la meva vida». Vega va impostar la veu durant tot el concurs, i els investigadors estaven convençuts que era mexicana, i van estudiar noms com Gloria Trevi o Thalía.