PROJECTE EN MARXA

Juan Gómez-Jurado prepara els seus viatges en el temps per a La 2

'El condensador de Fluzo', un programa de divulgació històrica, s'emetrà en horari estel·lar i comptarà amb la participació de Javier Cansado i Miguel Iríbar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 2 prepara el seu particular DeLorean per viatjar en el temps i conèixer la història de la mà de l’escriptor Juan Gómez-Jurado, un autèntic fenomen de vendes del ‘thriller’ literari espanyol. El nou programa es dirà ‘El condensador de Fluzo’ (en homenatge a un dispositiu inventat pel doctor Emmett Brown en la pel·lícula ‘Retorn al futur’) i comptarà amb un grup d’autors, experts i importants historiadors que descobriran les grans relacions, els crims que van canviar el curs dels esdeveniments i les societats que van col·lapsar i van desaparèixer sense deixar rastre.

Serà un espai de divulgació que cada setmana, en horari de ‘prime time’, analitzarà un concepte concret des del punt de vista de la història universal. En aquest sentit, mostrarà a l’espectador les revolucions més sorprenents, les conquestes més al·lucinants i els personatges més malvats.

Plusmarquista de vendes

Notícies relacionades

Tot això sota la batuta d’un dels escriptors espanyols més importants del país. No en va, Juan Gómez-Jurado s’ha convertit en el plusmarquista de vendes més destacat en la història del ‘thriller’ espanyol i acaba de publicar la tercera entrega de la seva trilogia, ‘Rey Blanco’, que s’ha col·locat el primer en el rànquing de vendes en la primera setmana de la seva publicació. A més, els còmics Javier Cansado i Miguel Iríbar tractaran la història des del seu peculiar punt de vista. 

‘El condensador de Fluzo’ és un programa apte per a tots els públics interessats en el passat, sense importar el seu nivell de coneixement. Pretén fer la història amena, accessible i atractiva a la gent. Se centrarà tant en les grans fites històriques com en petites curiositats o anècdotes sorprenents que mai ens van explicar a classe. És un dels projectes firmats per TVE amb Lacoproductora, de José Miguel Contreras.

Temes:

Història TVE