amb susanna griso

Corcuera provoca un ensurt a Antena 3: «M'ha saltat el desfibril·lador»

L'exministre socialista explica que mai es treu la mascareta i que «pràcticament» no fa vida social

capture-20201015-110012

capture-20201015-110012

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

José Luis Corcuera ha provocat un ensurt aquest dijous a Antena 3, quan li ha saltat el desfibril·lador cardíac mentre era entrevistat en directe per Susanna Griso. «Ho hem de deixar perquè m’ha funcionat el desfibril·lador», ha avisat l’exministre amb Felipe González.

Corcuera es troba bé i havia explicat que té «un cor molt treballat» i que no vol buscar ni «el mínim indici en el que pugui que m’afecti aquest virus».

De fet, l’exministre –crític amb la gestió del Govern de Pedro Sánchez durant la pandèmia– ha explicat que no es treu mai la mascareta i que «pràcticament» no fa vida social.

Mà al cor

Mentre Corcuera analitzava l’actualitat política, s’ha trobat malament i s’ha portat la mà al pit, moment en el qual presentadora li ha preguntat pel seu estat.

Notícies relacionades

«És el desfibril·lador, que m’està avisant», ha contestat. Griso ha respost expressant una «serena inquietud» després d’assenyalar que patia. Al cap de poc temps, Corcuera ha hagut d’abandonar el plató. «He entrevistat en la meva vida moltíssima gent, però aquest moment no l’havia viscut mai», ha conclòs Griso.

Infart o arrítmies

Un desfibril·lador és un enginy mèdic que restableix el ritme cardíac normal a través d’una descàrrega elèctrica, de manera que pot evitar arrítmies o fins i tot infarts.