amb will smith

'El príncep de Bel-Air' tornarà a la tele en forma de drama

La idea parteix d'un fals tràiler sobre la baralla del protagonista amb membres d'una colla

jcalde37681123 gente  serie el principe de bel air con  will smith170328190034

jcalde37681123 gente serie el principe de bel air con will smith170328190034

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘El príncep de Bel-Air’, una de les sèries més populars (i amb més reposicions a Espanya) dels anys 90, està preparant la seva tornada a la televisió, però a diferència d’altres ‘remakes’ o seqüeles de la petita pantalla aquest projecte planteja una curiosa novetat: en lloc d’una comèdia serà un drama.

Will Smith, ara també productor executiu, tornarà a reinterpretar la història del jove que passava dels carrers de Filadèlfia (EUA) a la sumptuosa mansió dels seus oncles a Bel-Air (Los Angeles, EUA) en forma de drama, i prescindint de les rialles enllaunades de la sèrie original.

El projecte consistirà en episodis dramàtics d’una hora de durada que explicaran la història de com el personatge de Smith es va veure involucrat en una baralla amb membres d’una colla de Filadèlfia abans de ser enviat a viure amb els seus oncles rics en el pròsper suburbi de Bel-Air de Los Angeles, la mateixa idea que donava peu a la sèrie original. En aquesta ocasió, el seu oncle tindrà molta més mà dura amb ell.

Exitós curtmetratge

Darrere del projecte hi ha Morgan Cooper, un fan de la sèrie original que, el 2019, va presentar un curtmetratge que simulava ser un tràiler sobre una hipotètica pel·lícula dramàtica titulada ‘Bel-Air’ i que calcava l’argument d’‘El príncep de Bel-Air’, però vist des d’una perspectiva molt més seriosa.

El curt va tenir tant èxit a internet que ara Cooper ha sigut elegit com a director, guionista i productor executiu per portar el to del seu fals tràiler a la nova sèrie d’‘El príncep de Bel-Air’.

Els 148 episodis d’‘El príncep de Bel-Air’, que es van rodar entre el 1990 i el 1996, van fer saltar a la fama Smith, que per a aquest nou projecte també compta amb el suport de la seva dona, Jada Pinkett Smith, amb qui col·labora en la productora Westbrook Studios.

També darrere d’aquesta idea hi ha Universal TV i els productors originals de la sèrie, entre els quals destaca el geni de la música Quincy Jones.

Notícies relacionades

Chris Collins, que ha treballat a ‘The Wire’ (2002-2008) i ‘Hijos de la anarquía’ (2008-2014), serà el ‘showrunner’ (màxim responsable d’una sèrie).

De moment, el projecte s’ha presentat a diferents canals i plataformes de ‘streaming’ sense que ningú hagi aconseguit tancar un acord, ja que s’espera una dura pugna entre les companyies televisives més importants dels EUA per quedar-se amb aquesta nova sèrie.