AMB LA SEVA PRODUCTORA

DiCaprio portarà a la televisió 'La isla', la utopia d'Aldous Huxley

La productora de l'actor, Appian Way, adaptarà la història de ficció del cèlebre escriptor anglès, autor també d''Un món feliç'

Encara no s'ha confirmat si el mateix actor d''El lobo de Wall Street' formarà part del repartiment de la sèrie

London (United Kingdom), 30/07/2019.- US actor/cast member Leonardo DiCaprio attends the UK premiere of ’Once Upon a Time In... Hollywood’ in London, Britain, 30 July 2019. The movie is released in British cinemas on 14 August. (Cine, Reino Unido, Londres) EFE/EPA/NEIL HALL

London (United Kingdom), 30/07/2019.- US actor/cast member Leonardo DiCaprio attends the UK premiere of ’Once Upon a Time In... Hollywood’ in London, Britain, 30 July 2019. The movie is released in British cinemas on 14 August. (Cine, Reino Unido, Londres) EFE/EPA/NEIL HALL / NEIL HALL (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Leonardo Dicaprio, a través de la seva companyia Appian Way, treballa per adaptar una sèrie de televisió la novel·la ‘La isla’ (‘Island’), el relat utòpic que l’autor britànic Aldous Huxley va escriure abans de morir, el 1963.

Publicada el 1962, ‘La isla’ explica la forma de vida d’una societat que ha desenvolupat un sistema completament independent i alternatiu, que serveix com a contrapunt de la distòpica ‘Un món feliç’ (1932), el llibre més cèlebre de Huxley.

Segons una exclusiva publicada aquest dijous per la revista ‘Variety’, DiCaprio serà el productor executiu de la sèrie juntament amb George DiCaprio i Roee Sharon, per la qual cosa de moment no estaria confirmat que el cèlebre actor formi part del repartiment.

En concret, el guió adaptarà la història en la qual un periodista naufraga en una illa de l’oceà Índic i es deixa seduir per una societat que viu completament aliena a la resta del món amb estructures socials completament diferents.

Més projectes amb Apple

A més de treballar en l’adaptació de la novel·la de HuxleyDiCaprio col·laborarà amb Elisabeth Moss, protagonista de l’exitosa ‘El conte de la serventa’, i la tecnològica Apple per a una altra sèrie de televisió basada en la novel·la ‘Shining Girls’ de Lauren Beukes.

També per a Apple protagonitzarà juntament amb Robert de Niro ‘Killers of the Flower Moon’, la pròxima cinta de Martin Scorsese.

Notícies relacionades

Des que Dicaprio va estrenar la seva pròpia productora el 2004, l’actor ha desenvolupat cintes com ‘El lobo de Wall Street’, ‘El Renacido’, ‘Robin Hood’ i ‘Richard Jewell’; algunes també com a protagonista i d’altres exclusivament com a empresari.

Així mateix, ha col·laborat amb ‘National Geographic’ per produir documentals sobre el medi ambient, com ‘Sea of Shadows’, i les cintes de Netflix ‘Virunga’, ‘Cowspiracy: The Sustainability Secret’, ‘The Ivory Game’ i ‘How to Change the World’.