TU I JO SOM TRES

No han guanyat Masterchef, ¡però han lligat!

La història d'amor entre la Luna i l'Alberto ha dinamitzat aquest concurs

zentauroepp54024936 monegal200707152019

zentauroepp54024936 monegal200707152019

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

No sé quin premi és millor: guanyar Masterchef (TVE-1) o trobar l’amor. ¡Ahh! Des del meu punt de vista, estrictament televisiu, la concursant Luna ha sigut la gran dinamitzadora d’aquest xou gastronòmic. Alegre, enginyosa, xerraire, eixelebrada, sempre desbordant en simpatia... aquest caràcter seu els ha servit a tots amb safata el que la televisió necessita: que nosaltres des de casa ens preguntéssim cada dilluns: ‘¡A veure quin xafarranxo muntarà avui la Luna! ¡A veure si ja es fa un petó amb l’Alberto i es cargolen!’. Efectivament. La història d’amor entre el català Alberto i la canària Luna ha sigut moltes vegades el més entretingut d’aquest blanc concurs. «No et posis darrere meu, amor. No puc deixar de mirar-te i m’agafarà torticoli», deia fent alegres posturetes. I al final, quan els van preguntar ¿què hi ha entre vosaltres?, tots van es van posar a cridar «¡Que es facin un petó!» i ells ens van regalar un bonic pinçament lingüístic. Això a l’audiència sempre ens entendreix molt. Que Masterchef serveixi per trobar el pollastre o la colometa de la teva vida és molt millor que haver de passar pel berenador de First DatesMasterchef proporciona més popularitat, i és molt més divertit.

Notícies relacionades

Hi ha hagut també en aquesta final un punt de catarsi per part del xef Pepe Rodriguez. Va ser en la prova d’exteriors. Davant del seu restaurant El bohío, a Illescas, Pepe va confessar que les havia passat de tots colors. Va dir que quan li van proposar fer de jurat a Masterchef estava en una situació econòmica molt difícil. I que ara, vuit anys després, ha pogut vèncer l’adversitat i fins i tot remodelar a fons El bohío. ¡Ah! És veritat que sortir a la tele és una palanca magnífica. Però compte amb aquesta visibilitat i fama que la tele brinda. La qualitat humana, i el talent gastronòmic de Pepe Rodríguez, amb tele o sense tele, és indiscutible. Però hi ha qui aconsegueix que l’enfoquin les càmeres cada dia i, no obstant, la seva condició d’analfabet, gamarús i mesquí no varia ni un mil·límetre.

Aquí, qui potser s’hagi ficat en un altre embolic és Saray. En un rampell de venjança va filtrar el nom de la guanyadora abans que s’emetés la final. ¡Ahh! Sembla que els concursants tenen estipulat per contracte 100.000 euros de multa a qui se’n vagi de la llengua. Home, desitjo que no la castiguin.

Temes:

Masterchef TVE