S'EMETRÀ A L'ESTIU

Àngel Llàcer proposa jugar a 'Bloqueados por el muro'

El concurs posa a prova els coneixements, la sort i l'equilibri dels participants, que han d'evitar caure al buit

angel

angel

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Àngel Llàcer torna a TVE-1, cadena en la qual va debutar a televisió i amb la qual es va fer conegut pel gran públic per la seva participació en diverses edicions d’Operación Triunfo, per presentar el nou concurs Bloqueados por el muro un divertit game show que emetrà la cadena aquest estiu.

El nou concurs combinarà coneixements, sort, equilibri i molta diversió. Dos equips de familiars o amics de quatre jugadors juguen sobre un mur on han d’esquivar uns blocs que proven d’empènyer-los cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden.

Al llarg de cada entrega se succeiran una sèrie de rondes de preguntes i una final que combinaran preguntes, estratègia i sort, a més de bons reflexos, per intentar guanyar un gran premi en efectiu. Mentre responen les preguntes, s’hauran de mantenir en equilibri, a l’estret caire d’un mur molt alt, fet de blocs mòbils que els empenyen cap enfora.

Evitar caure al buit

Notícies relacionades

A través de les rondes, l’equip que més punts ha obtingut pot aconseguir un espai major sobre el qual sostenir-se per a la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. L’equip guanyador aconsegueix cada dia un premi en efectiu, i divendres, una quantitat més elevada. Qui hagi acumulat més diners durant la setmana, tornarà a concursar la següent.

La inscripció al càsting per participar en el programa, produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol Shine Iberia, ja s’ha obert. Les bases es poden consultar a www.rtve.es/contenidos/basescastingbloqueados.pdf