ESTRENA DE GESTMUSIC ENDEMOL

Les 'Burradas' d'Àngel Llàcer

El 'showman' realitza entrevistes amb burro per rutes d'Espanya en un 'docushow' inèdit

Noemí Galera, directora de càsting de la productora i de l'Acadèmia d''OT', és la primera convidada

ialvarez53064374 television  burradas   un programa piloto presentado por  ng200408202447

ialvarez53064374 television burradas un programa piloto presentado por ng200408202447

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Àngel Llàcer està molt acostumat a fer i dir veritables burrades en programes com Tu cara me suena (Antena 3), sense anar més lluny. Però ara en són d’altres de molt diferents les que ens proposa. Perquè aquest divendres, 10  (19.00), Gestmusic Endemol estrena al seu canal oficial de Youtube un docushow d’entrevistes  presentat per ell que porta aquest títol: ‘Burradas’. 

Tot i que en aquest cas té una explicació lògica, perquè les converses que mantenen en aquest programa es realitzen recorrent una ruta per camins d’Espanya a sobre d’un burro. A cada capítol, Llàcer mostrarà paisatges únics, anècdotes boges i una nova manera de descobrir Espanya. Descobrirà quines són les burrades més grans (per amor, per feina, per amistat o per diversió...) que han fet els convidats, i aconseguirà que confessin els seus temors i secrets més íntims.

Una peça clau a ‘OT’

En aquest  programa pilot la convidada és Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol icàsting de l’Acadèmia d’‘OT’,  ‘talent’ del qual va ser jutge en cinc edicions, així com de ‘Tu sí que vales’ i  ‘Mira quién baila’.  Llàcer i Galera es trobaran al lloc més inesperat, autòcton de la zona, i donaran lloc a situacions i converses divertides. Al final del capítol es farà realitat alguna de les burrades que sempre hagi volgut fer ella i que mai s’ha atrevit a realitzar.

Llàcer i Galera, en un alt del camí. / GESTMUSIC ENDEMOL

Un dia abans de l’estrena, el dijous 9 d’abril, a les 19.00 hores hi haurà una trobada digital entre els dos protagonistes  al compte d’Instagram de Noemí Galera, on revelaran algunes anècdotes del rodatge de Burradas.

Notícies relacionades

Aprofitant aquesta etapa de confinament, en la qual necessitem evadir-nos, la productora vol que vagi veient la llum material que no té una sortida ràpida al mercat audiovisual i que s’amuntega al seu magatzem creatiu; idees, formats, ‘teasers’, pilots...  És per això que el comparteix al seu canal de Youtube directament amb el públic.