de bisbal a broncano

Guia de la nit de Nadal televisiva

'Telepasión', els concerts d'Estopa i David Bisbal i els monòlegs de David Broncano són alguns dels destacats

telepasion

telepasion

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios / Inés Álvarez

Arriba la nit de Nadal i, amb aquesta, els útils especials musicals i humorístics a què recorren les cadenes per amenitzar els sopars familiars. Entre la variada oferta d’avui, hi ha espai per al discurs del Rei (a tots els canals menys TV-3), cites, presentadors i actors donant la nota (musical) i fins i tot un ‘trànsfuga’, el David Broncano de ‘La resistència’ de Movistar+David Broncano, de qui La Sexta recupera els seus monòlegs a ‘El club de la comedia’.  

TVE-1 i La 2

Roberto Leal protagonitza un accidentat viatge a ‘Telepasión. Una noche de tormenta’ (21.15), un dels clàssics nadalencs de TVE-1, en què la cadena posa a cantar i ballar els seus presentadors i actors. Tamara Falcó, María Casado i Cayetana Guillén Cuervo són alguns dels ‘vips’ que demostraran els seus dots artístics.

La música continuarà sonant amb ‘Siempre contigo’, un especial de David Bisbal amb convidats com Jaime Cullum, Raphael, Aitana, Alejandro Fernández i Cami. Després és el torn d’Estopa, en un concert amb Dani Martín, Beret, Joaquín Sabina, India Martínez, Manolo García, Joan Manuel Serrat i Rozalén. Tanca la nit un karaoke de ‘Viaje al centro de la tele’. Mentrestant, La 2 proposa, des de les 22.05, sis hores d’humor amb ‘Cómo nos reímos’ i especials d’Eugenio, Gila i Chiquito. Per als ‘Cachitos’ caldrà esperar fins la nit de Cap d’Any.

David Bisbal, a la nit de Nadal de TVE-1 / rtve

ANTENA 3

A més d’edicions temàtiques de ‘La ruleta de la suerte’ i ‘Ahora caigo’, la cadena fa una selecció amb les 50 imatges més divertides i sorprenents dels seus presentadors en el programa ‘Lo mejor de cada casa’.

LA SEXTA

Si aquesta nit sintonitzeu La Sexta, no penseu que us heu equivocat de botó perquè us apareix David Broncano, el presentador de ‘La resistencia’ a Movistar+. La cadena d’Atresmedia repesca els seus millors monòlegs a ‘El club de la comedia’ a la ‘Nochebuena Broncana’, una cosa que ha agafat per sorpresa fins i tot al protagonista. «Gravo tantes coses que potser he fet un programa per a La Sexta i no me n’he assabentat», va fer broma l’humorista. Abans, a la sobretaula, el ‘Zapeando’ de Dani Mateo també s’amara d’esperit nadalenc. 

TV-3 I EL 33

Tot i que TV-3 emet el seu habitual programa de reportatges, ‘Sense ficció’, després reserva un espai per a la música amb un concertd’Els Amics de les Arts. La tradició l’hi deixa a El 33, que a mitjanit retransmet la missa del Gall des del monestir de Montserrat.

TELE 5

Bertín Osborne és l’amfitrió de la nit de Nadal a Tele 5. Juntament amb el xef David de Jorge (Robin Food), el presentador de ‘Mi casa es la tuya’ prepara un menú per als seus famosos convidats: Paz Padilla i Jesús Vázquez, que aquest any retransmetran les campanades a Mediaset; Millán Salcedo, Santi Millán, Ainhoa Arteta, India Martínez, Pepe Luis Carmona, Omar Montes, Rappel i el mag Jorge Luengo.

Bertín Osborne i els seus convidats / mediaset

CUATRO

Notícies relacionades

Carlos Sobera obre el restaurant de ‘First Dates’ per rebre solters que ja van tenir la seva primera cita i tornen per fer un pas més en la seva relació.

MOVISTAR+

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla tanquen la segona temporada de la sèrie ‘Capítulo 0’ amb un episodi nadalenc a #0 (22.00).