RTVE 'segresta' la cantant Ruth Lorenzo

Playz, la plataforma digital d'ens públic, es converteix en 'trending topic' amb un joc interactiu a través de les xarxes socials en el qual simula tenir captiva l'artista

descarga

descarga

2
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un fals pirateig de comptes d’RTVE i un segrest fictici de la cantant Ruth Lorenzo han convertit‘El gran secuestro’en el protagonista de les xarxes socials aquest dimecres.

Playz, la plataforma digital d’RTVEPlayz enfocada als més joves, ha utilitzat aquest ganxo per al seu nou projecte: un joc de suspens en el qual es requereix la col·laboració dels espectadors.

I ho ha fet des del matí, fingint «un segrest» del compte de Twitter de Playz i de la de la mateixa Ruth Lorenzo: «Aquest compte propietat d’RTVE queda sota el meu control des d’aquest moment. És important que tots sigueu testimonis del que passarà. Benvinguts a ‘El gran secuestro’».

  

«Playz ha activat els protocols de seguretat i ha posat aquest atac en coneixement de les autoritats, que ja estan treballant per aclarir els fet i tornar-nos el control d’aquests comptes a la màxima celeritat possible. Mentrestant, els continguts que es publiquen en els perfils de Playz a Twitter i Youtube són aliens a la nostra voluntat i demanem disculpes per això», han assegurat.

Des d’aquell moment, ha començat a emetre el ‘segrest’ de l’artista a través del seu compte de Youtube, en directe i sota l’etiqueta #ElGranSecuestro, que s’ha convertit en tendència a Twitter durant la tarda:

El misteriós ‘pirata’ que ha aconseguit els comptes de Playz i de Ruth Lorenzo ha posat en tots dos una foto de perfil d’una persona amb una caputxa al cap en la qual hi ha dibuixats uns cercles vermells, que fan d’ulls, i un coixí, que simula la boca.

Per fer verídic el segrest, el canal 24 hores de l’ens públic s’ha fet eco d’aquest presumpte segrest.

I, també, un presumpte portaveu de la Policia Nacional, que identifiquen com a Luis G. Maldonado:

  

Notícies relacionades

A més, i per donar més realisme al joc, RTVE ha emès un comunicat en el qual han assegurat que «el nostre compte d’Instagram (@playz.es), la pàgina de Facebook de Playz i la nostra web (playz.es) segueixen sota el control de Playz. A través seu anirem informant de tot el que passi. Sisplau, preguem que no interactueu amb qui afirma haver intervingut els comptes. Lamentem les molèsties que aquesta situació pugui estar ocasionant».

La cantant ha hagut d’anar superant proves, amb l’ajuda dels internautes, per escapar-se de l’habitació on ha sigut tancada...

Temes:

Twitter