12 ANYS AL CAPDAVANT DE L'ESPAI DE MEDIASET

Christian Gálvez: 'A mi fins ara no m'han avisat de res. Jo continuo gravant programes'

El presentador es pronuncia després de la suspensió de 'Pasapalabra'

undefined50174168 14 07 2017 christian g lvez en pasapalabra  politica cultura191002134350

undefined50174168 14 07 2017 christian g lvez en pasapalabra politica cultura191002134350 / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Christian Gálvez, s’ha pronunciat aquest dimecres sobre la sentència del Tribunal Suprem que obliga Tele 5 a retirar el programa Pasapalabra. «No estic sorprès, perquè sabia que tard o d’hora la sentència havia de sortir. S’ha d’esperar a veure com reacciona tant la cadena com la productora», ha declarat el presentador a la revista Look.

Notícies relacionades

El madrileny ha explicat a l’esmentada publicació que les gravacions del popular programa no s’han cancel·lat. «A mi fins ara no m’han avisat de res. Jo continuo gravant programes i a més tinc un calendari bastant avançat de gravacions», ha dit a Look.  Gálvez creu que el programa continuarà a la graella de Tele 5, tal com ha afirmat en declaracions exclusives.

Gálvez, que fa 12 anys que està al capdavant del format de Mediaset, ha assegurat també que no està alarmat per la notícia de la sentència del Suprem respecte al programa i s’ha mostrat optimista. «No crec que el treguin, penso que tot se solucionarà molt aviat. Jo això és el que espero. Nosaltres continuem gravant i hi ha normalitat absoluta en el programa. Imagino que Telecinco ja estarà en converses amb la productora, així que de moment no em preocupa res del que està passant. No vull fer declaracions sobre aquest tema i prefereixo esperar a veure què passa al final», conclou.

Temes:

Pasapalabra