rodatge a alta mar

El creuer de l'amor de 'First dates' salpa a Cuatro

Carlos Sobera i el seu equip graven 10 especials del programa pel Mediterrani

undefined50087188 gente first dates190929171523

undefined50087188 gente first dates190929171523

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios

Fa 30 anys, el luxós transatlàntic ‘The Pacific Princess’ va ser l’escenari de les aventures sentimentals dels personatges que transitaven per‘Vacaciones en el mar’,un clàssic televisiu l’esperit del qual recuperarà ara un programa també expert en enamoraments sobtats amorosos: ‘First dates’. L’espai de cites de Cuatro capitanejat per Carlos Sobera acaba de començar a gravar-ne uns d’especials a bord d’un particular creuer pel Mediterrani, destinat a trobar parella per a 100 solters, i l’emissió del qual està prevista per al pròxim any.

«Ser en un barco estimula molt les parelles i és molt enriquidor per al programa», comenta Sobera sobre aquesta experiència en alta mar que amplia el format de ‘First dates’, endinsant-se en el ‘reality’. Ara, a més de les cites al restaurant, les 59 càmeres robotitzades instal·lades per tot el barco ‘MSC Bellissima’ seguiran els protagonistes des de la seva arribada al creuer, recollint les seves expectatives inicials, a les cabines, les seves interaccions amb altres passatgers, la seva primera nit a bord, la seva segona trobada si salta l’espurna amb el seu ‘partenaire’, els moments de relax a la piscina i en un dúplex amb jacuzzi i les excursions a les escales programades a Barcelona, Marsella, Gènova, Nàpols, Messina i Malta.

 

«En definitiva, hi ha més oportunitat de conèixer les parelles», ressalta Jaime Guerra, director de Producció de Continguts de Mediaset España, grup audiovisual que ha realitzat, al costat de Warner, un gran desplegament tècnic per rodar aquests 10 especials, amb 11 equips ENG, 8 tones de material, 16.000 metres de cable i la instal·lació de 4 controls de realització per donar detall de tots els moviments dels 100 solters.

Petició de mà i casament

La major part d’ells han sortit del multitudinari càsting a què es van presentar unes 3.000 persones, però Yolanda Martín, directora de ‘First dates’, avança que també veurem «algunes parelles que han deixat empremta en el programa i a les quals hem volgut conèixer fent un pas més en la seva relació». «I el fet de ser en un barco que és com una ciutat [amb més de 5.000 passatgers] ens ha permès improvisar i fer alguns girs», avança la directora, explicant que han tingut, per exemple, una petició de mà d’uns viatgers que va acabar en casament.

Notícies relacionades

«Portem a gent molt autèntica», reivindica Sobera, que promet «moments tendres i plens de sorpreses» en aquesta aventura en alta mar en la qual viatja acompanyat del seu equip habitual, format pel ‘bàrman’ Matías RoureMatías Roure i les cambreres Lídia Torrent, Yulia Demoss i les bessones Marisa i Cristina Zapata. «En la setmana que portem de gravació s’han format moltes parelles, serà per l’efecte creuer», fa broma Torrent, que reconeix que sol implicar-se molt amb les històries.

Igual que el mateix Sobera, que està vivint un moment professional dolç gràcies a l’èxit de ‘First dates’ i el seu doblet amb ‘Volverte a ver’, dos espais que moltes vegades li toquen la fibra més sensible. A punt de complir 1.000 emissions al capdavant del programa de cites i després d’haver propiciat prop de 5.000 trobades, el presentador reconeix que no té «la clau de l’amor», però sí una fórmula que sol funcionar: «Saber escoltar, respectar, ser generós i empàtic amb els altres». Paraula del Cupido de la tele.