ESTRENA EL 3 DE MAIG

Netflix fitxa Zac Efron

El protagonista de 'High School Musical' encarna un assassí en sèrie a 'Extremely wicked, shockingly evil, and vile'

zentauroepp47947021 this image released by netflix shows zac efron in a scene fr190501173847

zentauroepp47947021 this image released by netflix shows zac efron in a scene fr190501173847 / Brian Douglas

1
Es llegeix en minuts

L’actor Zac Efron, que es va fer molt popular entre les 'teenagers' de principis de segle com a protagonista dels telefilms de Disney 'High School Musical', ha canviat totalment de registre: amb 32 anys assumeix el seu paper més sinistre en el drama criminal 'Extremely wicked, shockingly evil, and vile' (una cosa així com 'Extremadament malvat, sorprenentment demoníac i vil’), pel·lícula basada en fets reals, i en la qual encarna l’assassí en sèrie nord-americà Ted Bundy.

La producció, que la plataforma de televisió Netflix estrena aquest divendres, 3 de maig, segueix el judici de Bundy el 1979, que va ser executat a Florida el 1989, a través de la seva nòvia Liz, interpretada per l’actriu Lily Collins ('Mirror, mirror’, 'La excepción a la regla'...).

Abans de la seva mort, Bundy va admetre que havia matat més de 30 dones joves en diversos estats dels EUA, durant els anys 70.

Per a Efron, el paper és molt diferent de tots els seus treball anteriors, entre els quals destaquen el musical 'El gran showman’ i la comèdia 'Los vigilantes de la playa'. Aquesta nova pel·lícula ha sigut una manera d’entrar en un gènere cinematogràfic una mica més complex", ha dit l'actor a l’agència Reuters, que també va apuntar que li agrada la versatilitat, i canviar totalment de personatges.

"Aquesta és una mirada en profunditat a qui probablement és un dels pitjors i més sinistres assassins en sèrie de nenes i dones joves, per la qual cosa és una història difícil d’explicar", ha assenyaleu Efron.

El títol de la pel·lícula fa referència a les paraules que va pronunciar el jutge Edward D. Cowart (interpretat per John Malkovich), quan va llegir la sentència que va condemnar a mort  Bundy, de 32 anys, i va qualificar els seus crims d’"extremadament malvats, sorprenentment demoníacs i vils".

Notícies relacionades

"Ningú creia que Bundy fos capaç d’aquests horribles crims a causa del seu aspecte angelical i per la seva manera d’actuar i de manipular la gent", ha explicat el director de la pel·lícula, Joe Berlinger ('El libro de las sombras: Blair Witch 2'). "Vivim en una era de persones que donen una imatge falsa de qui són realment, i per això el cas de Bundy és, avui dia, molt actual".

A la pel·lícula també hi destaca la participació de Jim Parson (l’inefable Sheldon a la telecomèdia 'The big bang theory'), que encarna el fiscal que va portar Bundy al judici del 1979. 

Temes:

Netflix