SUCCÉS DE PEL·LÍCULA

El rescat dels nens en una cova de Tailàndia, a Netflix

La plataforma de televisió compra els drets per produir una minisèrie basada en el drama que es va viure el 2018

dmax1

dmax1

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de televisió per internet Netflix ha comprat els drets de producció d’una minisèrie basada en el dramàtic rescat de 12 nens i el seu entrenador de futbol d’una cova al nord de Tailàndia l’any passat. Un succés que va causar un gran impacte mundial.

"La història combina tant temes locals com universals únics que connecten persones de tots els àmbits de la vida, de tot el món", ha dit aquest dimarts, 29 d’abril, Erika North, directora d’Originals Internacionals de Netflix.

"Tailàndia és un mercat molt important per a Netflix i esperem portar aquesta història local, però que té un impacte mundial", va afegir.

El 23 de juny del 2018, els nanos que formaven part de l’equip de futbolWild Boars(nens d’entre 11 i 16 anys) i el seu entrenador de 25 anys van quedar atrapats  mentre exploraven el complex de coves a la província del nord de Chiang Rai. Un fort xàfec (era l’estació plujosa en aquesta zona de Tailàndia) va inundar els túnels.

Els 17 tensos dies que va durar un complicadíssim rescat a contrarellotge, amb experts de diversos països que es van oferir com a voluntaris per ajudar, va crear un gran interès mediàtic.

"Esperem treballar amb totes les parts involucrades per assegurar-nos que la nostra història s’expliqui amb precisió", ha dit el segon entrenador dels Wild Boars, Ekkapol 'Ake' Chantapong.

Segons ha informat Netflix, la futura minisèrie –que encara no té data d’estrena– estarà dirigida per Jon M. Chu, director de 'Crazy Rich Asians (Locamente millonarios)', i Nattawut 'Baz' Poonpiriya.

Notícies relacionades

Netflix i SK Global Entertainment han comprat els drets d’aquesta història real a 13 Thamluang, una empresa que van crear els mateixos nens i l’entrenedor.

De moment ja s’han publicat dos llibres sobre el rescat, i la producció 'The Cave', una pel·lícula del director anglotailandès Tom Waller el rodatge del qual va finalitzar el desembre passat, segons 'The Hollywood  Reporter'.